Lovrencsics öngólja: elmesélte a lényeget a felcsútiak ifjú kapusa

Először kezdett az élvonalban.

Forrás: Puskás Akadémia

Lovrencsics Gergő öngóljával egyenlített ki az 1-1-re végződött Puskás Akadémia-FTC mérkőzésen a hazai csapat. A felcsútiak találatáról viszont az elkövetője tehet a legkevésbé, hiszen ő menteni akart, előtte viszont Miha Blazic hibázott sokkal nagyobbat, aki az előre ívelt labdába hanyag mozdulattal fejelt viszont csak bele, íme:

A lényegre viszont már az ismétlésnél is felhívta a figyelmet a találkozót közvetítő Hajdú B. István, aki elmondta, nagyszerű indítással vette kezdetét az akció, az elkövetője meg nem volt más, mint Tóth Balázs, aki először volt kezdő a Puskás Akadémiában.

Tóth az előző fordulóban, a Mezőkövesd otthonában játszott 0-0 alkalmával lépett pályára először az élvonalban, a 40. percben kellett váltania Hegedűs Lajost. Azóta viszont nem volt tétmeccsük a felcsútiaknak, a Fradi ellen viszont szintén döntetlennek folytatták úgy, hogy utóbbi találkozón már Tóth nevével kezdődött a Puskás Akadémia összeállítása.

Tóth Kövesden és az FTC ellen is jól tette az alapdolgát, és ugye a zöld-fehérek ellen az egyenlítésből is alaposan kivette a részét. Nem is csoda, hogy az eddigiekről, illetve a hétvégi, ZTE elleni, újabb bajnokiról is kifaggatta őt a Puskás Akadémia sajtóosztályának a forgatócsoportja.

Tóth, többek között azt is elmondta, miért nem lepte meg teljesen az, hogy kezdett, de elmesélte az egyenlítő gól történetét a saját szemszögéből is.

Legfrissebb híreink