Lovrencsics nem szerepel többet a magyar válogatottban - reakció

Örök élményekkel gazdagodott.

Forrás: Réti Zsolt

Az MLSZ a Facebookra töltött fel egy videót, amelyben Lovrencsics Gergő bejelenti, hogy többet nem lép pályára a magyar válogatottban. A Hajduk Split játékosa szerint elérkezett az idő, hogy átadja a helyét a fiataloknak.

A nemzeti együttesben 44 alkalommal szereplő Lovrencsics azt is kiemelte, hogy a két Eb-szereplés is óriási élmény neki. A videó végén kijelentette, hogy mostantól a magyar válogatott egyik szurkolója lesz.

"Pályafutásom fontos pontja érkezett el. Aki ismer, tudja, az a típusú játékos vagyok, aki mindig százszázalékot szeretne nyújtani. Most 33 évesen viszont úgy érzem, hogy nem mindig vagyok erre képes két fronton. Ezért, bár nehéz volt, de úgy döntöttem, hogy a magyar válogatottban átadom a helyem a fiataloknak, vagyis nem lépek pályára többet a nemzeti csapatban. Életem egyik legnagyobb büszkesége az a 44 alkalom, amikor magamra ölthettem a címeres mezt, a két Eb-szereplés, amiről mindig mesélni fogok a családtagjaimnak, akik szintén fontos szerepet játszottak a döntésem meghozatalában. Marco Rossinak és a korábbi szövetségi kapitányoknak, stábtagoknak, akikkel együtt dolgozhattam roppant hálás vagyok. Nem is beszélve rólatok, szurkolókról, akikkel közösen élhettük át a már említett két Eb-szereplést és felejthetetlen élményeket szerezhettünk. Sok sikert kívánok a csapatnak, a szövetségi kapitánynak, és Nektek, szurkolóknak, akik táborát mostantól én is erősítem a válogatott mérkőzéseken" - mondta Lovrencsics. 

Íme a videó:
 

Legfrissebb híreink