Lotfi Begi újraértelmezte, Dér Heni felénekelte a Fradi Tábor kedvenc dalát!

„Freed From Desire” . örök klasszikus.

Forrás:

ÍME, AZ FTC, NB1.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

"Lotfi Begi és Dér Heni a foci legjobbjainak himnuszát készítette el, a két sztár a Fradi Tábor kedvenc dalát dolgozta át.

Azt már korábban megtapasztalhattuk, hogy ahol a Fonogram-díjas lemezlovas, Lotfi Begi feltűnik, ott hurrikánként söpör végig a rádiók lejátszási listáin! Már meg is érkezett egy újabb zseniálisan újragondolt dal, amely hazánk legsikeresebb labdarugó-csapata, a Fradi szurkolóinak szóló, hamarosan, szeptemberben megjelenő lemezén is helyet foglal majd. A „Freed From Desire” átdolgozáshoz a kirobbanó energiájú énekesnő, Dér Heni csatlakozott, aki több szállal is fűződik az előfutárhoz.

A ’90-es évek végén született meg a „Freed From Desire”, amely örök időkre beírta magát a top slágerek katalógusába, most pedig a rádiók legjátszottabb hazai sztárelőadója, egyben a hatalmas Fradi-szurkoló, Lotfi Begi készült el egy új változattal.

„GALA eredeti felvétele nagyon sok nemzeti válogatott, mint például a belgák elsőszámú kedvence annak euforikus hangulata miatt. Itthon is előszeretettel kántálják a zeneszámot a Fradi-drukkerek egy saját rigmussal kiegészítve, de eddig még nem született belőle hivatalos verzió”- mesélte Begi, aki Dér Henivel állt össze rögtön megtalálva a közös hangot és elképzeléseket.

Dér Heni elárulta, mi miatt is fogadta szívesen a nagyszerű felkérést: „Jugoszláviában született nagyapám és nagy focikedvelőként rádión keresztül hallgatta a mérkőzéseket. Egyszer lehetősége nyílt elmenni egy szerb-magyar meccsre a szerbek szurkolói oldalán, de titkon Fradi szurkolóként ment. Annyira kitört belőle egy magyar gólnál az öröm, hogy ujjongva felugrott mindenki nagy meglepetésére. Ez a rajongás és szeretet teljesen belém ivódott és viszem tovább.”

Begi és Heni a Fradi idei bajnokavató ünnepségén mutatta be az átdolgozást élőben, 10 ezer ember előtt a Groupama Aréna zöld gyepén, amelyről videóklip is készült, elképesztően felfokozott hangulatot közvetítve.

A „Freed From Desire” pedig még csak a kezdet, ugyanis szeptemberben egy 12 szerzeményből álló Fradi-albumra készülhetnek a foci és a zene szerelmesei, aminek zenei producere és ötletgazdája Lotfi Begi, producer társa pedig Szakos Krisztián."

FRISSÍTÉS: 19.46

Az FTC a következő bejelentést tette Tokmac sorsáról: részletek a linkre kattintva érhetőek el

Legfrissebb híreink