Lopás: bosszantó dologról beszélt a magyar válogatott játékos

Duplán fájó volt a Horvátország elleni vereség neki.

Forrás:

A magyar válogatott nemrég 3-0-s vereségbe futott bele Horvátország otthonába. A mérkőzést követően Vida Máté mezt cserélt a hazaiak játékosával, Domagoj Vidával. A dunaszerdahelyi játékos nem örülhetett sokáig az ereklyének, mivel miután hazaért, észrevette, hogy a dresszt valaki ellopta.

"Szerintem Horvátországban, a reptéren lophatták el, bár ebben nem lehetek biztos. Amikor leszálltunk Pesten, akkor láttam, hogy ki van nyitva a táskám, azért gondolom, hogy még ott történhetett az incidens. Bevallom, láttam, hogy ki van nyitva a táskám, de nem is foglalkoztam vele, egyszerűen csak visszahúztam.

 

Majd amikor Telkibe értünk, és elkezdtem kipakolni a cuccaimat, akkor vettem észre, hogy nincs meg az elcserélt mez. Mondtam is magamnak: szuper, a meccsel kapcsolatos egyetlen pozitív emlékem is eltűnt…" - nyilatkozta a Blikknek a Dunaszerdahely labdarúgója.

 

Vida ebben a szezonban 22 tétmeccsen lépett pályára a DAC-ban, fellépéseit négy góllal zárta. Vidát az Uruguay és a Wales elleni meccsekre készülő keretbe is behívta Marco Rossi szövetségi kapitány.
 

Legfrissebb híreink