Loki-Fradi: óriási hangulatú rangadó lesz - ELŐZETES

Rebrov már a bajnoki címről beszél.

Forrás: dvsc.hu

Az NB I 12. fordulójának zárómérkőzésén a DVSC a Ferencvárost fogadja. A 17 óra 15 perckor kezdődő találkozón óriási hangulat és remek küzdés várható - tudva azt, hogy a két csapat idén két mérkőzést játszott, amelyből az egyiket a debreceniek, a másikat a zöld-fehérek nyertek meg 2-1-re, megtippelni is nehéz, mi várható a Nagyerdei Stadionban.

A mérkőzést megelőzően a két vezetőedző, Herczeg András és Sergei Rebrov latolgatta az esélyeket.

"Felfokozott hangulatú találkozó lesz úgy a pályán, mint a lelátón – kezdte Herczeg András.

Óriási hangulatot és nagy küzdelmet várok.

 

Az utóbbi időszakban az FTC-vel nagyon jó és szoros mérkőzéseket játszottunk, ellenfelünk egy kiemelkedő csapat, de azon vagyunk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk és remélem, jó eredményt tudunk elérni. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy a védekezésünk rendben legyen, és ha így lesz, akkor talán túljutunk azokon a mérkőzéseken, amelyek nem az elképzeléseink szerint alakultak. Bízom benne, ezt már vasárnap be tudjuk bizonyítani. A kettős terhelés természetesen megfog egy csapatot, a játékosokat, viszont a Ferencváros eddig nagyon jól reagált erre, hiszen pont az idegenbeli CSZKA elleni El-meccs után, a Fehérvár elleni rangadón egy nagyon jó mérkőzésen tudott nyerni."

Nem számít könnyű mérkőzésre kollégája sem. "Emlékszem még az előző szezonban lejátszott Debrecen elleni meccseinkre, egyszer sem volt könnyű dolgunk, biztos vagyok benne, hogy szervezett, jó csapat vár ránk vasárnap is.

Szeretnénk megvédeni a címünket a bajnokságban,

 

ezért a CSZKA Moszkva elleni csütörtöki Európa Liga csoportmeccs mellett a DVSC elleni bajnokit is ugyanolyan fontos mérkőzésnek tartjuk" - mondta Rebrov.

A találkozót Farkas Ádám vezeti. A szombati mérkőzésekről bővebben itt olvashatnak

Legfrissebb híreink