Loki: e-meccsek vasárnap

Szegedi és fővárosi ellenfél ellen.

Forrás: dvsc.hu

Mozgalmas napja lesz vasárnap a DVSC Esport - grandcasino.hu pro clubs csapatának, a bajnokság és Magyar Kupában is pályára lép a virtuális gyepen a csapat.

Először a kupában bizonyíthatnak az esportolók, a legjobb tizenhat közé kerülés a tét a meccsen. Az ellenfél a Grosics Esport lesz, 19.30-tól. Ebben a körben a továbbjutás egyetlen találkozón dől el.

Nem sok pihenő jut majd a játékosoknak a kupameccs után, 21 órától már bajnokin lépnek pályára. Rangadó lesz a mátrixban a javából, hiszen a veretlen MTK Budapest Esporttal csapnak össze a debreceniek. A kék-fehérek eddig háromszor győztek és három döntetlent játszottak a bajnokságban, ezzel a tabella 5. helyét birtokolják.

A DVSC is remekel eddig a szezonban, legutóbb a Vasas elleni magabiztos győzelemmel őrizte meg a veretlenségét az egyesület. Eddig 5 győzelmet arattak a debreceniek, egyetlen döntetlen mellett, ezzel a második helyet foglalják el 16 ponttal. A Digisport Honvéd is 16 pontos a bajnokságban, ám a fővárosiak gólkülönbsége jobb, ezért állnak a tabella élén.

A bajnokik és a Magyar Kupa-meccs a DVSC Esport hivatalos Twitch-csatornáján lesz élőben követhető vasárnap este.

Az akadémiai csapata sem marad meccs nélkül a DVSC-nek, szintén pályára lépnek a fiatalok a bajnokságban és a kupában. Kupaellenfelük a Veszprém Senior Esport lesz, míg a bajnokságban a Black Holloway-el mérkőznek meg. Ezek a meccsek az egyesület hivatalos Youtube-csatornáján lesznek majd megtekinthetők.

Legfrissebb híreink