„Liverpooli tervekről” is beszélt a „másik Marco Rossi”

Elemezni és nyilatkozni is tud ám!

Forrás: Honvéd/Facebook

Bár a Viditől az előző fordulóban nagyon kikapott a Honvéd, a kispestiek a Loki kiütése alkalmával ismét úgy játszottak, ahogyan a fehérváriak elleni meccs előtt a bajnokságban. Azaz agresszíven, fegyelmezetten, kiemelten lelkesen, aminek az eredménye újabb győzelem lett. És annak ellenére, hogy a mérkőzést semleges pályán, az MTK otthonában játszották le, Supka Attila, a kispestiek trénere nem véletlenül beszélt hazai pályáról a lefújás után.
 

Honvéd-Liverpool: nem is hiányzik már Lanza és Eppel? - NB1.hu

Honvéd-DVSC

Supka elmondta, nagyon fontos győzelmet arattak a múltkori vereség után, külön megemlítette, milyen körülmények voltak a fehérváriak elleni találkozón. Jó eredmények után érkező Debrecent láttak vendégül, ám meglátása szerint a hajdúságiak nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy úgy játszottak, ahogy egy hazai csapattól elvárható. Játékosai letámadtak, labdát szereztek, több gólt is rúghattak volna az első félidőben, ám csak egyet sikerült. Sportszerűen megemlítette, hogy a Debrecen a második félidőben 15 percre a csapata fölé kerekedett, de cserével pótolták a középpályás sorukban keletkezett űrt, így megérdemelt győzelmet arattak.
 
David N’ Gog, a Liverpool volt támadója mintegy 15 percet kapott, gól szerzett tegnap.
 

„Előre megbeszéltük a kollégákkal, ha úgy alakul a mérkőzés, akkor az utolsó tizenöt percben lehetőséget kap. Két hete dolgozik a csapattal és külön az erőnléti edzővel. Nem csak a góljával segítette a csapatot, volt csúsztatása is, labdamegtartása is. A következő találkozón már többet játszhat. Értékes futballista, nem véletlenül játszott ott, ahol” – zárta a gondolatait a Honvéddal, Marco Rossihoz hasonlóan, nem először csodát tevő Supka Attila.
 

Legfrissebb híreink