Lisztes Krisztián Hajnal Tamást méltatta

Picit ellentmondott korábbi csapattársának.

Forrás:

„Hajnal Tamás szerepvállalásával és profizmusával a keret jó kezekben van… Nem szeretnék tanácsokat adni, de nyilván mindig tervezgetni kell, mindig kell nézni az aktuális posztokat.” – Lisztes Krisztián, a Ferencváros korábbi játékosa a zöld-fehérek Európa Liga továbbjutási esélyeiről beszélt a DIGI Sport napindító műsorában.

„Nem félek ettől a mérkőzéstől, ha lehet így mondani. Természetesen nagyon nagy bravúr kellene és egy nagy döntőre számítok. A Fradi szurkolótábora megint nagy segítség lehet.” – véli a 49-szeres válogatott játékos a Ludogorec elleni Európa Liga-mérkőzés előtt.

 

Lisztes Krisztián korábbi csapattársa, Páling Zsolt a keddi Reggeli Startban azt mondta, hogy ezúttal a Fradinak kockázatot kell vállalnia, a zöld-fehérek U16-os csapatának jelenlegi edzője azonban másképp látja a dolgokat: „Én egy kicsit óvatosabban fogalmaznék. Szerintem, amit láttunk a Fraditól idegenben, az működött, és nem hiszem, hogy fel kéne borítani azt a rendszert. De természetesen gólt kell lőni, és, ahogy telik az idő, egyre jobban a Fradi van abban a kényszerben, hogy meg kell nyernie ezt a mérkőzést... Nem férnek bele az egyéni hibák természetesen. Nagyon meg kell majd becsülni a labdát, amikor nálunk van, és, amit eddig én láttam, azért mindig odakerültünk a kapu elé, fel tudtak zárkózni akár a középpályáról is.”

 

A csoportban jelenleg a hétpontos Ludogorec áll jobban, az eddig hat pontot szerző Fradi csak győzelem esetén vívhatja ki a továbbjutást.  Ebben a szezonban háromszor találkozott már egymással a két csapat. A Bajnokok Ligája selejtezőjében a Ferencváros örülhetett kettős sikernek, míg az Európa Liga csoportkörében a bolgár együttes győzött a Groupama Arénában. „A hazai 3-0-s vereség megmutatta, hogy a Ludogorec sokkal-sokkal jobb csapat, mint ahogy az első két mérkőzésen mutatta… A brazil szekció azért elég kreatív, és a támadásokban elég nagy zavart tudnak okozni, pláne, hogyha ritmust váltanak, de nem gondolnám, hogy csapatként egységesebbek lennének nálunk. Ott is az egyéni teljesítményeken múlhat a mérkőzés. A napi forma is számíthat, a szerencsefaktor, úgyhogy nagyon kicsi különbség dönt szerintem a két csapat között.” – tette hozzá az FTC-vel a Bajnokok Ligája csoportkörét is megjárt középpályás.

Legfrissebb híreink