Lipcsei vallott a Fradiról - videó

Nagy céljáról is beszélt.

Forrás:

Idén ünnepli megalapításának 120. évfordulóját a Ferencvárosi Torna Club. A futballisták bajnoki címmel tették szebbé az ünnepet, a labdarúgók 30. alkalommal végeztek az élen a bajnokságban. 
 
Az FTC történetének egyik kiemelkedő játékosa Lipcsei Péter, aki a zöld-fehér csapattal négyszer lett bajnok, hatszor pedig a Magyar Kupát hódította el. Lipcsei a Fradi Média videójában elmondta, számára a Ferencváros egy életérzés. Elárulta, óriási dolog volt, amikor kiment a pályára, és az egész stadion a nevét skandálta. Első meccsét a Fradiban az Újpest ellen játszotta, emlékei szerint már akkor is fantasztikus volt a Derbi hangulata. Az 1992-ben megszerzett bajnoki cím után óriási ünneplést csaptak. Óriási dolognak tartja, hogy az FTC szerelését rekordot jelentő 649 alkalommal ölthette magára, így a fővárosi együttes történetének meghatározó tagjává vált. Lipcsei azt is elmondta, hogy egyszer vezetőedzőként is szeretné a Fradit irányítani. 
 

null

null

 
Lipcsei jelenleg a Soroksárnál dolgozik. Munkáját nem igazán érheti kritika, hiszen az NB II-es csapattal ebben a szezonban eljutott a Magyar Kupában a legjobb négy közé. A bajnokságban a Sori jelenleg a hetedik helyen áll. 
 

Legfrissebb híreink