Lipcsei Péter a bajnokcsapat becsületéről beszélt a Derbi után

Szétszerették a szurkolók a Groupama Arénában.

Forrás: Soroksár

Lipcsei Peti, Lipcsei Peti! – zengte a hazai B-közép nagyja a 2-1-es FTC-sikerrel végződő derbi kezdőrúgása előtt nagyjából 40 perccel, amikor a Ferencváros közelmúltjának ikonja, Lipcsei Péter elfoglalta a helyét a lelátón. Hasonlóképpen izgalomba jöttek a kedvencekre várakozó szurkolók akkor is, amikor Lipcsei szeretett volna bejutni a Groupama Aréna sajtóbejáratán a lefújás után (ott, az úgynevezett vegyes zónán áthaladva távoznak a játékosok is). Rengeteg vállveregetés, pár közös fotó és néhány kiosztott aláírás után az nb1.hu kérdései várták az egykori 58-szoros válogatott futballistát.
 

„Nagyon jó érzés, hogy a mai napig ilyen fogadtatásban van részem – mondta Lipcsei egy félmosoly kíséretében, majd érdeklődésünkre a 226. derbiről is beszélt. – Jó mérkőzést láttunk parádés szurkolással. Noha voltak helyzetei az Újpestnek is, úgy gondolom, hogy jobb volt a Fradi, amely megérdemelten nyerte meg a derbit és a bajnokságot is.”
 
Miközben Lipcseit faggattuk, a hazai öltözőből még az ünneplés hangjai hallatszottak.
 

„Az idényből azért még hátravan két mérkőzés, biztos, hogy a fiúk mindkettőt le fogják hozni becsülettel, de most ünnepeljenek csak, hiszen a harmadik csillag megszerzése óriási dolog a Ferencvárosnak” – jelentette ki a fradisták nagy kedvence.
 
Lipcsei Péter egyébként nem sokat pihenhetett a késő estébe nyúló derbi után, lévén, hogy csapatával, a másodosztályú bajnokságban 35 játéknap után hetedikként álló Soroksárral vasárnap bajnoki mérkőzésen van jelenése – a „kis Fradi” 17 órától a Békéscsaba vendége lesz.
 
Hatos Szabolcs

Legfrissebb híreink