Lipcse: mindenki Gulácsiról áradozik - reakciók

Ihletett formában védett.

Forrás: rbleipzig.com

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az RB Leipzig 2-0-ás győzelmet aratott a Stuttgart otthonában, ez volt a lipcseiek első idegenbeli győzelme a szezonban. A találkozó lefújását követően így értékeltek a főszereplők:

Domenico Tedesco (vezetőedző): ,,Győzni szerettünk volna, ami sikerült is. Az első félidőben nem voltunk túl jók, annak ellenére, hogy hamar megszereztük a vezetést, nem tartottuk eléggé nagy nyomás alatt az ellenfelet. Volt ugyan néhány szép helyzetünk, de ezeket nem használtuk ki, pedig 2 vagy akár 3 góllal is vezethettünk volna. A második játékrészre nagyon össze kellett szednünk magunkat, ami sikerült is. Nagyon fontos győzelmet arattunk.

Péter teljesítménye kifejezetten jó volt. Ő tartott minket meccsben, és lehetőséget teremtett arra, hogy megszerezzük a második gólunkat és eldöntsük a meccset."

Willi Orbán: ,,Nagyon régen nyertünk utoljára idegenben, így ez most külön is jó érzés. Nem volt egyszerű meccs, voltak problémáink, főként az első félidőben. Nem voltam elégedett a teljesítményünkkel, van még hova fejlődni, de összeségében megérdemelten nyertünk. Külön öröm, hogy nem kaptunk gólt, de folytatnunk kell a kemény munkát.

Péter hihetetlen napot fogott ki. Szerintem neki is jót tesz, hogy nem kaptunk gólt, az önbizalmára építkezhetünk majd."

Gulácsi Péter: ,,Nagyon boldog vagyok, hogy nem kaptunk gólt. Természetesen mindig arra törekszem, hogy mindent kivédjek, de ez nem mindig jön össze. Ma én is és a csapat is jó teljesítményt nyújtott. Boldog vagyok, hogy segíthettem a csapatnak és megszereztük az első idegenbeli győzelmünket. Volt néhány kulcspillanat, amikor nagyon fontos volt, hogy ne kapjunk gólt, de a második találatunk után eldőlt a meccs. Jó csapat ellen játszottunk, még ha a tabella nem is ezt mutatja a jelen pillanatban. Működött, amit a meccs előtt elterveztünk."

Legfrissebb híreink