Mainz-Lipcse: kiakadt Szalaiék edzője - reakciók

Nagyobb is lehetett volna a különbség.

Forrás: mainz05.de

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Bundesliga 27. fordulójának magyaros rangadóján a Gulácsi Péterrel felálló, a visszatérő, csereként beálló Willi Orbánt 40 percig a soraiban tudó RB Leipzig 5-0-ra kiütötte idegenben a Szalai Ádámot nélkülöző Mainz csapatát. A lefújást követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Orbán visszatért, a Lipcse lemosta Szalaiékat - videó - NB1.hu

 

Achim Bierlorzer (Mainz): "Teljesen kiábrándító meccs volt. Az első két gólnál a védők nem tudták megállítani a lipcseiek gyors támadójátékát, de később is hiába váltottunk formációt, raádásul helyzetünk sem akadt. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, rendkívül agresszívan védekeztek, egyszerűen nem tudtunk mit csinálni, nem tudtunk felnőni a feladathoz. Két más szinten lévő csapat futballozott."

Julian Nagelsmann (RB Leipzig): "Gyorsan lerendeztük a dolgokat, rendkívül magabiztosan játszottak a srácok. Tetszett az eredmény és az is, amilyen szépen járt a labda. A hozzáállást és a küzdelmet dicsérem, fölényes vezetésünk ellenére sem vettünk vissza. Raádásul Timo Werner ellenállhatatlanul teljesített, sokszor sikerült átjátszanunk a mainzi védelmet. Teljesen elégedett vagyok."


A lipcseiek a 3., a mainziak a 15. helyről várják a Bundesliga folytatását.

Legfrissebb híreink