Licenc: újpesti cáfolat

Tiszta vizet öntöttek a pohárba.

Forrás: ujpestfc.hu

Korábban az nb1.hu-n arról olvashattak, hogy két NB I-es csapat, a ZTE és az Újpest nem kapott licencet. Fontos kiemelni, hogy honlapunk az MLSZ közleményét vette alapul!

MLSZ: két NB I-es csapat nem kapott licencet - NB1.hu

 

Az újpestiek a hivatalos weboldalukon tiszta vizet öntöttek a pohárba. A lila-fehérek bejelentették, hogy megkapták a licencet a következő idényre. Íme az Újpest hivatalos bejelentése:

"Pontosítjuk a médiában szárnyra kelt híreket, mely szerint az Újpest FC nem szerepel az MLSZ licencadó bizottságának a mai napon közzétett listáján:

A 2020-2021-e futballidényre a Klub megkapja a licence engedélyt, melyről az MLSZ biztosított bennünket!

A felújított pályán történő - korábban áprilisra tervezett - tesztmérkőzés lebonyolítására a vírushelyzet okán május 16-án került sor, az MLSZ elektronikus rendszere azonban ezt megelőzően technikailag lezárt, így hivatalosan csak a június 10-i listában tüntetheti fel a Klub licence engedélyét, mikor „hiánypótlási eljárás” keretében technikailag a rendszer is ismét engedélyezi a tesztmérkőzés adminisztrálását.   

Az MLSZ infrastruktúra szakértői a pályát rendben találták, a hivatalos engedélyt megadták az Újpest FC részére. Következésképp az ősi rivális Ferencvárost május 27-én a Szusza Ferenc Stadionban fogadjuk.

Az Újpest FC minden feltételnek eleget tett, hogy megkapja az NBI-es tagsághoz szükséges licencet!"

Legfrissebb híreink