Lesznek, akik ingyen mehetnek a Loki-Vasasra

Debrecen - Egyetemi szektor lesz a debreceni stadionban.

Forrás:

A DVSC Futballszervező Zrt. és a Debreceni Egyetem, ezen belül a Hallgatói Önkormányzat vezetői megállapodtak a DVSC Zrt. vezetésével, hogy a jövőben szervezett formában és különböző kedvezményeket, szolgáltatásokat kínálnak a sportot és közösséget kedvelő egyetemi polgároknak, akik azokat meghatározott módon és szektorokban vehetik igénybe.
A megállapodás alapján az egyetem a D7 és D8 szektorokban kap kijelölt helyet. Ennek keretében a lehetőséget igénybe vevők kedvezményes belépési lehetőséget, gyerekes családok közvetlenül a szektor melletti fűtött teremben gyermekmegőrzést és játszóházat, adott mérkőzéseken egyéb kiegészítő szolgáltatásokat kapnak
 
A lehetőséggel régi óhaj válhat valóra, hiszen mind a szakszervezetek, mind hallgatói csoportok jelezték korábban, hogy szívesen vennének csoportos kedvezményt, amelyet a mostani megállapodás lehetővé tesz.
 
 
Az őszi szezon hátralévő hazai mérkőzésein valamennyi egyetemi polgár számára nyitott lehetőség egyedi akcióit, kedvezményeit minden mérkőzés előtt az egyetemi kommunikációs csatornákon hirdetik meg a szervezők.
 
 
Első alkalommal október 22-én 17:30-kor a listavezető VASAS elleni bajnoki labdarúgó mérkőzésre az egyetemi polgárok számára a DVSC Zrt. ingyenes belépést biztosít!
 
 
Az ingyenjegyek előzetes regisztrációhoz kötöttek, melyet a sportreg.unideb.hu oldalon 2016. október 22-én 09.00 óráig tehetnek meg az egyetemi felhasználónevükkel belépve!
 
 
A jegyeket a mérkőzés napján a Nagyerdei Stadion Loki Clubban tudják átvenni a személyre szóló DEKa kártya bemutatásával!
 
 
További őszi mérkőzések:
2016.11.05 szombat 15.30     DVSC – Mezőkövesd
2016.12.03 szombat 18.00     DVSC - Videoton
 
 
A mérkőzésre szóló érvényesített jeggyel rendelkezők számára további kedvezmény, hogy a jegy felmutatásával engedményes belépőt vásárolhatnak a Főnix csarnokban szintén október 22-én megrendezendő Rockünnepre, ahol az Ismerős Arcok, a Bikini és az EDDA lépnek fel.
 
DE Sajtóiroda

Legfrissebb híreink