Lepatkányozta a ZTE edzőjét az MTK egyik legjobbja - reakció

Kemény szóváltás a pályán.

Forrás: mtkbudapest.hu

Mint arról beszámoltunk, az MTK szombaton 3-0-ra verte a ZTE-t az NB I-ben.

MTK-ZTE: még szerencséjük sem volt - NB1.hu

 

A lefújást követő sajtótájékoztatóval kapcsolatban már írtunk a két vezetőedző nyilatkozatáról, történt azonban más is a találkozón, ami témát szolgáltatott. A 74. percben ugyanis szóváltásba keveredett az MTK első góljának szerzője, Schön Szabolcs, valamint a zalegerszegiek vezetőedzője, Boér Gábor. Ez azok után történt, hogy a budapestiek megálltak, hogy a ZTE-nél ápolni lehessen, ám az egerszegiek az ápolás után egészen a szögletzászlóig rúgták vissza a labdát. 

Schön sárga lapot kapott - Boér Gábor elárulta, hogy miért, ezeket a szavakat az nso.hu idézte a sajtótájékoztatóról. "Ha az edzőt egy tehetséges, húszéves, utánpótlás-válogatott játékos lepatkányozza, az sokkal több, mint hogy nem adja meg a tiszteletet. Én sosem szólok az ellenfélhez nemhogy ilyen, de más hangnemben sem. Ezt nem csak én kifogásoltam volna. Fiatal edző vagyok, de a tisztelet nemcsak a kornak jár, hanem bármilyen embernek. Így nem lehet mással beszélni, nyilván ezt szóvá tettem.”

Büszke Boris, csalódott Zekic, Horváth félelme - edzői reakciók - NB1.hu

 

Michael Boris, az MTK trénere nem akarta megvédeni a fiatal játékost, de hozzátette, hogy úgy érzi, a zalaiak voltak azok, akik nem követték a fair play szabályait, így nem is akarnak erre külön kitérni az öltözőben, emellett Boér Gábor is jelezhette volna a játékosainak, hogy a kapushoz juttassák vissza a labdát.

Schön az M4 Sportnak a lefújás után úgy fogalmazott, a meccs hevében történt az incidens, így lezártnak tekinti az ügyet. 

Legfrissebb híreink