"Lepasszolta" tehetségét a Puskás, 10 Honvéd-játékos is kölcsönben folytatja

A felcsútiak előbb hosszabbítottak is a játékossal.

Forrás: pfla.hu

A PUSKÁS AKADÉMIA BEJELENTÉSE:

"2023-ig hosszabbított klubunk Ominger Gergővel, aki egy évig kölcsönben az Aqvital FC Csákvárban folytatja pályafutását.

Újabb ifjú tehetségünkkel hosszabbítottunk szerződést, Ominger Gergő 2023 nyaráig kötelezte el magát klubunkhoz. A 18 éves középpályás, aki az elmúlt szezonban a Paksi FC elleni idegenbeli mérkőzésen mutatkozott be az NB I-ben, s eddig kétszer húzta magára NB I-es csapatunk mezét, ősztől egy évig kölcsönszerződéssel másodosztályú partnercsapatunkban, az Aqvital FC Csákvárban folytatja pályafutását.

Kölcsönjátékához sok sikert és jó egészséget kívánunk!"


A HONVÉD JELENTÉSE:

"Több labdarúgónk is kölcsönben játszik a rendszeres szereplés és a fejlődés érdekében

„Nincs konkrét recept erre. Van, aki előbb el tud érni az első csapatba, van, aki egy vagy két NB II-ben eltöltött kölcsönadás után, és van, akinek ez nem sikerül, így neki olyan helyet kell találni, ahol a legjobban tud fejlődni (…) A mostani átigazolási időszakban is a 2002-es játékosaink többségénél azért választottuk a kölcsönadást, hogy minél több játékpercük legyen, felkészülve már a jövő évi bajnokságra, ahol még nagyobb fókusz lesz a fiatalokon” – nyilatkozta Kun Gábor ügyvezető a honlapunknak adott szezonnyitó interjújában, s mivel nemcsak az első osztály küzdelmei rajtoltak el a hétvégén, összegyűjtöttük, hogy hol szerepelnek kispesti kölcsönjátékosok a 2021/2022-es szezonban.

Légiósként Bartha Botond az olasz Bologna együtteséhez került, Bocskay Bertalan a vajdasági Topolya csapatánál szerepel, míg a moldovai válogatott Artur Craciun a következő idényben a bolgár Lokomotiv Plovdiv labdarúgója lesz.

Az NB I-ben, a Debrecen játékosaként szerepel Soltész Dominik, míg az NB II-ben hat futballistánk játszhat majd: Szolnokra került Szabó Alex (ahogyan szerződése lejárta után hazatérő Tömösvári Bálint is ott folytatja), míg Fazekas Lóránt Békéscsabán tölt el újabb szezont. Kooperációs partnerünk, a Siófok játékosa lesz Boros Roland, Eördögh András és Horváth Milán, László Dávid pedig a Budafok labdarúgójaként fejlődhet tovább.

Kölcsönjátékosaink karrierjét természetesen ebben a szezonban is követjük majd, s a „Kölcsönfigyelő” rovatunkban hétről hétre beszámolunk arról, hogy miként alakul a sorsuk."

Legfrissebb híreink