Lenyűgözte a Honvéd szakembereit Vadócz Krisztián

Úgy érzi, rengeteget javult a magyar futball.

Forrás: Tumbász Hédi, archív

Újra aláírt nevelőegyesületéhez Vadócz Krisztián, szabadon igazolhatóként érkezett Kispestre. A Vidi ellen már újra bemutatkozott, ez volt az 50. NB I-es mérkőzése. Csapata a Honvéd jelenleg az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban.

A játékos egy évre írt alá a vörös-feketékhez, nagyon örül és motivált, hogy újra itt játszhat. Számára az a lényeg, hogy minél több mérkőzésen játsszon jól és eredményesek legyenek a csapattal - mesélte a Reggeli Startnak, a Digi Sport napindító műsorának.

2018-ban Vadócz volt az év labdarúgója Hong Kongban, ahol közös megegyezéssel bontották fel a szerződését. Voltak más ajánlatai az NB I-ből, de a játékos már nem tudta felidézni, hogy honnan.

A 34 éves játékos lenyűgözte a Honvéd szakembereit a fizikumával, de szerinte csak a jó játék és a jó eredmények számítanak. Erősnek tartja a Honvéd keretét, de nagyon sok kezdőjátékos dőlt ki sérüléssel. Sanninot mesterről elismerően beszélt, kiemelte az olaszokra jellemző temperamentumát és jó szakembernek tartja.

Szerinte néhány mérkőzés múlva már jóval több pontjuk lesz, a jelek legalábbis ez irányba mutatnak. Felkészülten várják a meccseket és hamarosan kijönnek majd a gödörből.

A magyar futballban a legnagyobb változás Vadócz szerint, hogy több a légiós és a körülmények is rengeteget javultak.

Legfrissebb híreink