Lemezt készít a Loki korábbi játékosa!

Az osztrák állapotokról is mesélt.

Forrás: haon.hu

Hanák Viktor 2000 és 2003 között erősítette a DVSC csapatát. A Lokitól a Sopronhoz került, majd a Győr és a Paks mezét is magára ölthette. A 42 esztendős Hanák immáron Ausztriában él, ahol egy bankban dolgozik. 

"Csökkentett munkaidőben, de mi még dolgozunk, ami nagy szó a koronavírus-járvány közepette. Remélem, hosszú-hosszú hónapokig nem tart ez el, mert úgy gondolom, Ausztria még időben reagált. Szigorú intézkedéseket vezettek be, amelyeket az elején talán túlságosan is szigorúnak tűntek, de most már mindenki látja, ez volt a helyes. Itt 95 százalékban fegyelmezettek az emberek" - fogalmazott Hanák Viktor a haon.hu-nak

Nagy változások jöhetnek a magyar futballban - NB1.hu

 

Hanák életében a zene is fontos szerepet játszik. Az egykori debreceni futballista gitározni szokott, de korábban a dob sem állt tőle távol.

"Ám mivel a dobot nehéz volt hurcolni ide-oda, így áttértem a gitárra. Az az igazság, hogy gyakorolni sosem szerettem, ahogy le tudtam fogni egy pár akkordot, más saját dalokban gondolkodtam. Autodidakta módon tanultam meg gitározni, skálázni például sosem szoktam" - vallotta be Hanák, akinek a lemeze a tervek szerint heteken belül elkészülhet. Hanák projektje a Masina nevet viseli, a dalokat pedig vendégzenészek segítségével veszi fel, bár a folyamatból a családja sem marad ki.

"A nagyobbik lányom gyönyörűen énekel, ezért akusztikus gitáron írtam neki számot, de a végén már bedurvul a nóta" - árulta el Hanák Viktor. 

Sport365.hu - Törőcsik és a Mágikus Újpesti Dózsa

 

Legfrissebb híreink