Lejár Marco Rossi szerződése

Vett már magának kispadot, beárazta az élcsapatainkat.

Forrás:

Mint jeleztük, Marco Rossi elmondta a véleményét a Magyar Nemzet által Facebook-huszároknak nevezett kommentelőkről is, akik a Szlovákia elleni vereség után megkérdőjelezték az olasz szakember helyét a magyar válogatott élén. Rossi abban az interjúban azt is megemlítette, az olasz lapok végre beszámoltak a magyar válogatott sikeréről (hogy legyőztük a horvátokat), de arról még mindig nem tettek említést, hogy talján szakember dirigálja a csapatunkat.
 
Ebben viszont most változást történt, mert a tuttomercatoweb.com oldal alaposan kifaggatta a szakembert.
 
Rossi azt is elmondta, hogy fizetnie kellett azért, hogy a Serie C-ben elkezdhessen edzősködni, de arról is értekezett, hogy az NB I legjobbjai az olasz második osztály élcsapatai között szerepelnének. Az ottani élklubok figyelmébe Szoboszlai Dominikot ajánlaná, amiatt viszont ismét sajnálkozott, hogy Nagy Ádámnak nem jut sok szerep a Bolognában.
 
Megkérdezték azt is tőle, mit szólna egy olasz-magyar barátságos meccshez. Elmondta, Roberto Mancini munkájának köszönhetően a rajongók ismét felfedezték az olasz válogatottat, de a naptár szűkössége miatt idén biztos nem kerülhet sor erre a mérkőzésre. Azt is hozzátette, nem tudja, hogy jövőre mi lesz, mert neki novemberben lejár a szerződése.
 

null

null

Arról meg nem tett említést, hogy a hosszabbításáról elkezdtek volna vele tárgyalni az MLSZ illetékesei.
 
Nyilván az esetleges további szerepvállalásáról az elért eredményeket döntenek majd elsődlegesen.
 

Legfrissebb híreink