Lehet tulajdonosváltás a Honvédnál? Reagált az új ügyvezető

A szurkolóknak is üzent.

Forrás: honvedfc.hu

Az NB1.hu is jelezte korábban, hogy távozott a Honvédtól Kun Gábor ügyvezető, akinek a helyét Kun Gergely vette át:

Kun Gergellyel a Honvéd hivatalos oldala készített egy terjedelmes interjút. Az új ügyvezetőtől például megkérdezték, hogy lesz-e tulajdonosváltás a csapatnál:

"Úgy tudom, hogy a Honvéd iránt formális vagy informális csatornákon keresztül folyamatos az érdeklődés, ez sportklubok esetén és az üzleti életben is általánosnak mondható. A tulajdonosokkal folytatott megbeszéléseimen az derült ki, hogy az  elmúlt három évben többször érkeztek ilyen megkeresések. Akkor is úgy voltak ezzel és most is ezt tudom mondani, hogy ha bármilyen változásról döntés születne, arról a hivatalos csatornáinkon keresztül természetesen informálni fogjuk a szurkolóinkat illetve a közvéleményt. Jelenleg nincs ilyenről szó, most a legfontosabb feladatunk, hogy ebben az elképesztően nehéz gazdasági helyzetben stabilizáljuk a klubot és biztosítsuk a működőképességét" - mutatott rá Kun Gergely.

Kun Gergely a beszélgetés során a Honvéd-drukkereknek is üzent:

"Kérem tőlük, hogy maradjanak kritikusak, ha nem azt kapják a csapattól, amit hűségükért megérdemelnek. Nyugodtan szidjanak, akár engem is, mert ha nem fejlődünk kellő ütemben, az alapvetően az én hibám lesz, vállalni fogom érte a felelősséget. Egyet ne tegyenek soha: ne hagyjanak minket magunkra, mert nélkülük nincs értelme az egésznek!" - fogalmazott Kun Gergely.

Az új ügyvezető elmondta, azt szeretnék, hogy a Bozsik Stadionban maradjanak a hazai meccsek tavasszal is. 

A Honvéd együttese ebben a szezonban eddig 16 pontot szerzett, ezzel a 11. helyen telelhet. A gárda a bajnoki szünetet követően az Újpest otthonában fog vizitálni január végén.

Legfrissebb híreink