Legyőzte az Újpest kapusa a Honvéd középpályását - reakciók

Megmutatjuk a teljes meccset.

Forrás: Újpest FC/facebook

Szünetelnek a bajnokságok a koronavírus miatt, ezért a virtuális gyepre költöztek a focisták. Ezúttal az Újpest kapusa Banai Dávid és a Honvéd középpályása Nagy Gergő csapott össze. Kiélezett mérkőzéseket játszottak a focisták, végül összesítésében a lila-fehérek hálóőre kerekedett felül 5-4-re (1-0; 4-4).

A játékosok így értékeltek a meccsek után:

Banai Dávid(Újpest): ,,A válogatott szünet miatt 3 nap pihenőt adtam a játékosoknak. Ezután kezdődött meg a Honvéd elleni felkészülés. Belevágtunk a munkába, kőkeményen edzetek a srácok. Ennek az eredménye az, hogy két meccsen felülmúltuk a Budapest Honvédot. Nagyon büszke vagyok a srácokra, ugyanígy tovább!"

Nagy Gergő(Honvéd): „Ilyen nagy közönség előtt még nem játszottam. Én is szoktam nézni interneten a profik meccseit, esküszöm, egy kicsit lámpalázam is volt. Legalábbis nem úgy ültem neki ennek a mérkőzésnek, mint általában, volt egy kis töltete. Nem volt rossz ez a két meccs, de többet vártam magamtól! Egy kis hátrányt jelentett, hogy nem a saját konzolomon játszottam, de nem akarom erre fogni, az első mérkőzésen sanszom sem volt. Az első meccs kiábrándító volt, de a másodikon már egészen kezdtem hozzászokni a különbségekhez, az már jól sikerült. Szívesen vállalok majd egy visszavágót Xboxon, de még jobb lenne a pályán!"

Nagy Gergő némi hátrányból indult a meccsen, hiszen ő Xbox-on játszik otthon, míg Banai PS4-en. Hidi Patrik sietett a honvédos társa segítségére, aki kölcsönadta a saját eszközét.

A meccseket itt lehet megtekinteni:

 

Adománygyűjtő FIFA20 NBI Challenge: Újpest vs Honvéd 1v1 rangadó

Élőben nézheted a FIFA20 NBI Challenge összecsapását: Banai Dávid (Újpest) mérkőzik meg Nagy Gergővel (Honvéd)!

 

Frissítés, 04.05. 08.29: Az összetartozás jegyében

 

Újpest: elképesztő görögtűz a magyarokért - videó - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink