Legyőzte a Vidi a Vidit, debütált az új igazolás

Nagy visszatérő is van.

Forrás: molfehervarfc.hu

A MOL FEHÉRVÁR FC JELENTÉSE:

"A Puskás Akadémia elleni bajnoki rajt előtt egy héttel a tervek szerint a Gyirmót ellen játszotta volna utolsó felkészülési mérkőzését csapatunk, azonban ellenfelünk pénteken lemondta a találkozót, így a hét utolsó napján egymás közötti edzőmérkőzést játszottunk a MOL Aréna Sóstóban. Szabics Imre vezetőedző és stábja két csapatra osztotta játékosainkat a 2x45 perces meccsre, amelyen már pályára lépett pénteken szerződtetett középpályásunk, Bohdan Lednev, valamint a nyári súlyos sérülését követő hosszú kihagyás után Ruben Pinto is.

A piros mezben játszó csapat kezdett jobban és két perc után meg is szerezték a vezetést: Petrjak bal oldali beadása után az érkező Kodro lőtt a bal alsó sarokba. Ezt további helyzetek követték, majd a 23. minutumban Kodro szép cselek után 15 méterről a bal oldali kapufát találta el. A 30. percben a másik oldalon Csoboth buktatásáért kaptak büntetőt a fehérek, amit Nikolics magabiztosan lőtt a kapu bal oldalába.

A fordulás után is láttunk szép gólokat, a 64. percben Petrjak bal oldali szöglete után Kodro fejelt a kapu bal oldalába, négy percre rá szintén az ő összjátékuk eredményezett gólt. A 70. minutumban ismét Kodro vette be a fehérek kapuját, és bár a hajrában két téli igazolásunk, Lednev és Zulj is veszélyeztetett, az eredmény már nem változottt, a pirosak 4-1-re nyerték az egymás közti mérkőzést."

Legfrissebb híreink