Legnagyobb vágyáról beszélt a MOL Fehérvár ifjú reménysége

Magasra tette a lécet.

Forrás: molfehervarfc.hu

Tamás Olivér a MOL Fehérvár egyik fiatal titánja. A hamarosan 19. születésnapját ünneplő futballista a Dalnoki Jenő Akadémián kezdett el futballozni, innen a Ferencvároshoz került. A zöld-fehér csapatnak 2018-ban intett búcsút, ekkor Székesfehérvárra szerződött. Nem hozott rossz döntést, amit bizonyít, hogy a 2018/19-es idényben a legjobb U19-es játékosnak választották a Fejér megyei klubnál.

Tamás ebben a szezonban már tétmeccseket is játszhatott a MOL Fehérvár felnőtt csapatában, két Magyar Kupa-mérkőzésen 108 percet kapott a bizonyításra. Az Újpest elleni párharc során gólpasszal vette ki a részét a továbbjutásból.

"Fantasztikus érzés volt, hogy az általam megcsúsztatott labda a hosszún érkező Viszar Muszliu elé került, aki aztán a kapuba juttatta azt. Egyébként a második félidőben pont Viszar szólt nekem, hogy majd szögletnél cseréljünk, mert addig én érkeztem a hosszú oldalon, ő meg a röviden. Csodálatos és egyben megható érzés volt, el is érzékenyültem egy kicsit a meccs után, mikor gratuláltak a társak. Nagyon jólestek az elismerő szavak az öltözőben, remek labdarúgók segítettek a pályán, és természetesen köszönettel tartozom a szakmai stábnak, valamint az NB III-as együttes edzőinek is, hiszen másfél évvel ezelőtt ők vezettek be a felnőttlabdarúgásba. Az út elején járok, sokat kell még tanulnom és fejlődnöm, bízom benne, hogy sok szép sikerben lesz majd részem itt, a Vidiben" - mondta a feol.hu weboldalnak az ifjú labdarúgó.

Hiányzik a foci a Vidi francia középpályásának - NB1.hu

 

Tamás Olivér egyébként mer nagyot álmodni, hiszen abban bízik, hogy egyszer a magyar válogatottban is szóhoz jut majd.

"A szívem már egyértelműen piros-kék! Minél többet szeretnék futballozni Vidi-mezben, az NB I-ben. Magas szinten szeretnék futballozni, s minden vágyam, hogy a válogatottban is bemutatkozhassam" - hangsúlyozta a védő, aki az utánpótlás-együttesiben a hátsó alakzat tengelyében jut szóhoz, de a felnőtteknél a védelem jobb oldalán bizonyíthat Joan Carrillo vezetőedzőnek. Egyébként Tamás Olivérnek olyan posztriválisai vannak, mint Fiola Attila, Loic Nego vagy Hangya Szilveszter. Ezzel kapcsolatban elmondta, nagy a versenyhelyzet, de igyekszik felvenni a kesztyűt. 

Sport365.hu - Törőcsik és a Mágikus Újpesti Dózsa

 

Legfrissebb híreink