Légiósaink: Nikolics-dupla, kidőlt Rossi alapembere - videó

Bese és Szoboszlai is remek teljesítményt nyújtott.

Forrás:

Az nb1.hu már korábban beszámolt arról, hogy Nagy Ádám gólt szerzett a Bristol City-QPR mérkőzésen. A magyar válogatott futballista öröme nem lehet felhőtlen, hiszen megsérült, ezért le kellett cserélni. 

Ausztriában a Salzburg gyakorlatilag földbe döngölte a St. Pölten csapatát. Szoboszlai Dominik a 6-0-s gálaelőadásból két gólpasszal vette ki a részét, a magyar válogatott játékos a második és az ötödik találat előtt hozta kihagyhatatlan helyzetbe a csapattársát. Szoboszlai egyébként egy piros lapot is kiharcolt, Daniel Schützöt állította ki a játékvezető azért, mert szabálytalankodott Szoboszlai ellen. A Salzburg négy fordulót követően makulátlan mérleggel vezeti az osztrák bajnokságot.

Bese Barnabásnak is van oka az örömre. Bese csapata, a Le Havre 3-1-re múlta felül a találkozó előtt veretlen Lens alakulatát. A végeredményt Bese állította be, honfitársunk egy szöglet után használta ki a kapus hibáját. A Le Havre jelenleg a harmadik helyen áll a francia másodosztály táblázatán. 

Nikolics Nemanja a Philadelphia Union ellen tudott duplázni, csapata, a Chicago Fire ezzel a két találattal nyert 2-0-ra. A csatárt a 77. percben hozta le a pályáról az edzője. Nikolics zsinórban negyedik mérkőzésén sem maradt adós a góllal. 

 

 

Kalmár Zsoltról már néhány napja megírtuk, hogy műtét előtt áll a középpályás. Az operáción átesett a Dunaszerdahely labdarúgója, aki biztosan lemarad a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőről.
 

Legfrissebb híreink