Légiósaink: Langék rangadót játszottak, Eppel csere volt - videó

Vegyes napot zártak a magyar futballisták.

Forrás:

A ciprusi bajnokságban szuperrangadót rendeztek, hiszen az Omonia Nicosia az Anorthosis csapatát fogadta. A hazai együttesben Lang Ádám végigjátszotta a találkozót. A találkozó egyetlen találatot hozott, a 49. percben Duris vette be a saját kapuját, így Langék 1-0-ra diadalmaskodtak. A második helyen álló Omonia a győzelmének köszönhetően egy pontra megközelítette a listavezető Anorthosis együttesét. A Szalai Attilát foglalkoztató Apollon Limasszol 3-2-re verte az Aknaszt, de Szalai öröme nem lehet felhőtlen, hiszen nem jutott szóhoz.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0 (26/01/2020)

 

Belgiumban a 23. fordulót rendezték meg a hétvégén. Bernd Storck alakulata, a Cercle Bruges az Anderlechtet látta vendégül. A Cercle Bruges nem tudta borítani a papírformát, az Anderlecht 2-1-es győzelmet aratott. A hazai alakulatban Eppel Márton csereként lépett pályára a 79. percben. Érdekesség, hogy Eppel Kylian Hazard helyét foglalta el a pályán. Hazard korábban az Újpestben is futballozott. A Cercle az utolsó helyen szerénykedik a táblázaton. 

Svájcban a Lugano 3-1-re maradt alul a St.Gallen ellen. A vesztes együttesben Holender Filip végig a pályán volt, Kecskés nem kapott lehetőséget. A görög ligában Megyeri Balázs (Atromitosz) és Korhut Mihály (Arisz) sem örülhetett. Megyeriéket a Panioniosz múlta felül 1-0-ra, míg Korhuték ellen a Panetolikosz győzedelmeskedett 2-0-ra.

Eredmények: 
Belgium, Jupiler League, 23. forduló

Cercle Bruges–Anderlecht 1–2

Ciprus, 1. Division, 17. forduló
Omonia Nicosia–Anorthoszisz 1–0
Apollon Limassol–Aknasz 3–2

Görögország, Super League, 21. forduló
Panioniosz–Atromitosz 1–0
Panetolikosz–Arisz 2–0

Svájc, Super League, 19. forduló
St. Gallen–Lugano 3–1

Legfrissebb híreink