Lecsúszott beadásból született hatalmas gól a Puskás Akadémia meccsén - videó

Joggal pályázhat a forduló találata címre.

Forrás: Puskás Akadémia

Szolnoki Rolandra az előző forduló után rengetegen haragudtak Böde kiállítása kapcsán, ám most megmutatta, hogy nem csak a színészi teljesítménye érdemel elismerést. A 36. percben a tizenhatos oldalától adta be a labdát középre, de a beadása lecsúszott. Viszont ennél jobb dolog nem is történhetett volna a játékossal, hiszen így védhetetlenül repült a kapuba a labda, ezzel megszerezve a vezetést a csapatának. Annyira szép találat született a beadásból, hogy joggal pályázhat a forduló gólja címre.

Security Check Required

(null)

A Puskás Akadémia magabiztos győzelmet aratott hazai pályán a Kisvárda ellen. A felcsútiak már a meccs elején emberelőnybe kerültek, amikor a 21. percben piros lapot kapott Ene. A mérkőzést végül 3-1-re húzták be a hazaiak, ezzel a győzelemmel továbbra is ostromolják a dobogót.

Hiába a román első gólja, megcsapta a kiesés szele az Újpestet - eredmények, tabella - NB1.hu

FOLYAMATOSAN FRISSÜL! A kieső helyen álló ZTE otthon tudta tartani a 3 pontot a gyengélkedő Újpest ellen, ezzel megszereték idei első győzelmüket. Magabiztosan tudott nyerni a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia, a Kaposvár egyre nagyobb bajban van. A Honvéd és a DVTK tovább ostromolja a dobogót, veszélyben lehet a Kisvárda és a Paks.

Puskás Akadémia FC-Kisvárda Master Good 3-1 (1-0)

Felcsút, 821 néző, v.: Bogár
gólszerzők: Szolnoki (36.), Vanecek (66.), Urblík (75.), illetve Gosztonyi (81.)
sárga lap: Urblík (47.), Vanecek (58.), illetve Protic (59.), Bumba (72.), Lucas (82.)
piros lap: Ene (21.)
Puskás Akadémia FC: Hegedüs - Nagy Zs., Hadzsiev, Meissner, Szolnoki - Knezevic (Varga J., 77.), Slagveer (Sós, 83.), Plsek, Urblík - Vanecek (Mebrahtu, 86.), Gyurcsó
Kisvárda Master Good: Dombó - Protic, Ene, Theodorosz, Melnyik - Grozav, Bumba, Lucas, Sassá (Gosztonyi, 71.) - Tischler (Obradovic, 58.), Viana (Rubus, 25.)

Legfrissebb híreink