Lecsúszik az Újpest a román válogatott játékosról?

Egy másik klub tehet keresztbe a lila-fehéreknek.

Forrás: hajduk.hr

Az nb1.hu január 27-én szellőztette meg román lapinformációkra hivatkozva, hogy Steliano Filip is az Újpestben folytathatja a pályafutását. A 7-szeres román válogatott futballistának a lila-fehérek állítólag 2,5 éves szerződést ajánlottak a lila-fehérek. Filip a 2016-os Eb-n is részt vehetett a román csapat tagjaként. 

Újpest: újabb román játékos érkezhet - NB1.hu

Az Újpest az előző héten jelentette be Andreias Calcan érkezését, a 25 éves játékos a Viitorul Constanta együttesét hagyta el a lila-fehérek kedvéért. Az újpestiek állítólag újabb román játékos megszerzésén dolgoznak: Steliano Filip is a klubot erősítheti a gsp.ro értesülései szerint.

A jelek szerint Filip mégis kikosarazhatja az újpestieket. A prosport.ro cikke szerint a labdarúgó Görögországba igazolhat, állítólag az AEL Larissza csábítja őt. A Larissza jelenleg a 10. helyen áll a táblázaton. A balhátvéd legutóbbi klubja a Viitorul Constanta volt, de korábban megfordult többek között a Hajduk Splitben és a Dinamo Bukarestben is. Amennyiben rábólint a görögök ajánlatára, Nagy Gergely személyében magyar csapattársa lesz.

EXCLUSIV | Steliano Filip este pe cale să semneze cu o nouă echipă. Unde va evolua fostul dinamovist - Prosport

Steliano Filip este foarte aproape să semneze cu AEL Larissa, echipă la care se află și Gabi Torje. AEL Larissa se poziționează pe locul 10 în prima ligă din Grecia. Sursele ProSport susțin că Steliano Filip este foarte aproape să semneze cu AEL Larissa, echipă la care se află și Gabi Torje.

A 25 esztendős Filip értékét a Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli. Érdekesség, hogy az Újpest a téli átigazolási szezonban Andreias Calcan személyében már megszerzett egy román futballistát. A jelek szerint Calcan példáját nem követi Filip...
 

Legfrissebb híreink