Lecsúszik a Vidi a 1,5 millió eurót érő védőről?

Ez egy másik bekk jövőjét is befolyásolhatja.

Forrás: gornikzabrze.pl

Przemyslaw Wisniewski nevével az utóbbi időben többször találkozhattak az nb1.hu olvasói, először december 8-án írtunk róla. A 23 éves lengyel védő állítólag felkeltette a MOL Fehérvár érdeklődését. Wisniewski játékjogát jelenleg a lengyen élvonalban edződő Górnik Zabrze birtokolja.

A weszlo.com arról számolt be, hogy a bekket télen nem fogja elengedni aktuális csapata. Érdekesség, hogy a futballista szerződése az idény végén lejár.

Ez az információ hatással lehet Rus Adrián jövőjére is. Őt a Lech Poznan szeretné leigazolni, de a jelek szerint az üzlet nem fog létrejönni. A weszlo.com arra is rámutat, hogy a két gárda között nincs egyetértés az átigazolási díjjal kapcsolatban.

Lech nie ściągnie napastnika wobec problemów. Fiasko w rozmowach ze stoperem

 

A 9-szeres román válogatott Rus kontraktusa 2024-ben jár le a fehérváriaknál. Az értékét a Transfermarkt 900 ezer euróra saccolja.

Ma már megírtuk, hogy egy védő búcsút intett a Vidinek:

Csatlakozz az NB1.HU ÚJ FACEBOOK-CSOPORTJÁHOZ és szavazz a Magyar Aranylabda közönségszavazásán. Lesznek majd olyan híreink, képeink, videóink, amiket a csoportban előbb láthattok majd, mint a honlapon. Csatlakozni erre a linkre kattintva lehet!

Legfrissebb híreink