Lázár Bence emlékgála: az Újpest és a Fradi megígért sztárjai

Már zajlanak az események.

Forrás:

A kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban már elkezdődött az I. Lázár Bence Emlékgála - jelentette a Kecskemét.
 
A tornán összesen 10 csapat vesz részt, őket két csoportba osztották be a szervezők. Az A-csoportban a Kerekegyháza, a KHTK, az FTC, az F-Group (Vladan Filipovic ügynökségének játékosai) és a Nyíregyháza, a B-ben a Lajosmizse, a KTE, az Újpest, a Szolnok és a PMFC küzd majd a továbbjutásért. A részletes program ITT tekinthető meg!
 
Kapunyitás 8:30-kor, a tornát több gálameccs is színesíti, így például a Sport TV és a Hírös Jog-Ászok találkozója, vagy a ScoreGoal KFC és az Újpest 1885 futsal csapatainak meccse. A torna döntőjére 18:00-kor kerül sor. A rendezvény ideje alatt a Magyar Vöröskereszt és az OVSZ által 10:00-15:00 óra között véradásra is lehetőség lesz a helyszínen.
 

Belépők kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen kaphatóak! 
 
6 év alatt: ingyenes
 
6-13 év: 500 forint
 
14-63 év: 1000 forint
 
63 év felett: 500 forint
 
Az esemény teljes bevétele a Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány számára kerül felajánlásra. Az alapítvány célja a leukémiás betegek támogatása. 
 
Az alapítvány számlaszáma: 51700117-15004615 (Fókusz Takarékszövetkezet, Kerekegyháza)
 
Az alapítvány elérhetősége: lazarbenceemlekalapitvany@gmail.com
 
A teljesség igénye nélkül, de mindenképpen érdemes néhány nevet megemlíteni azok közül, akik ígérték, hogy ott lesznek. A Fradiból Mátyus János, Lipcsei Péter, vagy éppen Dragóner Attila neve aligha szorul bemutatásra, de ugyanez igaz Vaskó Tamásra, Fehér Csabára, Bori Gáborra, Tisza Tiborra, vagy éppen Mészöly Gézára, akik az újpesti színeket képviselhetik. Az F-Group többek közt Juhász Rolanddal és Feczesin Róberttel, a pécsiek Bódog Tamással, Márton Gáborral, Megyeri Károllyal várják a rajtot.

Legfrissebb híreink