Látványos trükkök: így készül a Honvéd játékosa - videó

A kispesti futballista is adományozott.

Forrás: honvedfc.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetség március 16-án jelentette be, hogy a honi bajnokságok a koronavírus miatt határozatlan ideig szünetelni fognak. A Honvéd játékosai is átálltak az otthoni edzésekre. A kispestiek közül Batik Bence jelenleg Nyíregyházán tartózkodik párjával és a kedvese szüleivel. A 26 éves játékos ebben a szezonban 1850 percet töltött a pályán az NB I-ben. Egyetlen gólt szerzett a mostani idényben, Batik a Debrecen kapuját vette be.

Batik Bence gólja a DVSC - Budapest Honvéd mérkőzésen

 

"Nyíregyházán vagyok, számomra is új környezetben, a barátnőm szülei laknak itt, és amikor mondták, hogy felfüggesztik a bajnokságot és az edzéseket, akkor egyből ide jöttünk, és azóta itt töltjük a napjainkat. Szerencsére volt itt egy teljesen új futópad, illetve elmentünk egy sportboltba, ahol beszereztünk mindent, amit tudtunk. Súlyzó, ugrálókötél, mindent vettünk, amire szükségünk lehet, és minden nap közösen edzünk. A ház mellett van egy tó, futni ott is tudok, illetve kerékpározni is szoktunk, számomra most ez a legideálisabb hely, tök jó körülmények között lehetek" - fogalmazott Batik a kispestiek weboldalának

Batik amellett, hogy próbálja megőrizni az erőnlétét, arra is időt fordít, hogy közös programokat szervezzen a szeretteivel. Az egyik kedvenc időtöltésük a társasjáték. A védő elmondta, hiányzik neki is a futball, ennek ellenére most az a legfontosabb, hogy mindenki betartsa a különböző óvintézkedéseket.

"Nem mondom, hogy nem hiányzik a futball, de az én életemben olyan is volt, amikor két és fél hónapig csak a hátamon tudtam feküdni, ahhoz képest ez felüdülés. Voltam sokkal rosszabb helyzetben is, és mindig mindenből erőt merítek. Mi is betartjuk a szabályokat, amelyeket ebben a helyzetben be kell, és ezt mosollyal, boldogságban tesszük. Ezt is üzenem mindenkinek, a szeretet a legrosszabb helyzeteken is átlendíthet mindenkit, így könnyebb kibírni a nehéz időszakot. Persze, hiányzik a foci, a társak, a bajnokság, azonban mindig azt mondom, a helyzethez kell alkalmazkodni, és ha siránkozom, akkor sem lesz jobb, ezért is próbálom a lehető legjobban felfogni ezt a szituációt is" - nyilatkozta a futballista.

Nagy változások jöhetnek a magyar futballban - NB1.hu

 

Mostanság egyre több labdarúgóról kerülnek elő videók, amelyeken azt láthatjuk, hogyan trükköznek a labdával. Beállt a sorba Batik Bence is, aki fejjel szórakoztatta magát. 

Batik Bence brazilos bemutatója

 

Batik egyébként már segítette a Szent László Kórház dolgozóit, és abban bízik, hogy ehhez a kezdeményezéshez minél többen fognak csatlakozni. 

"Sok emberhez eljuthat így az üzenetünk, Nagy Geri pedig 15 éve a Honvédban focizik, nem is ajánlhattam volna nála megfelelőbb személyt erre a kihívásra. Remélem, hogy rajta keresztül még több Honvéd-szurkolóhoz jut el a felhívás. Én is adományoztam a Szent László Kórház orvosainak, nővéreinek, dolgozóinak, és szeretném, hogy aki teheti, az csatlakozzon hozzánk" - mondta a labdarúgó, aki januárban 2023-ig hosszabbította meg a szerződését a fővárosi klubnál. 

Fogjunk össze! Segítsük a Szent László kórház dolgozóit!

 

Legfrissebb híreink