„Láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni” - Horváth Ferenc

Markáns vélemény van a szurkolói mezlevételről is.

Forrás:

Ameddig a mezőny elejével kapcsolatban arról folyik a diskurzus, hogy megnyerte-e már a Ferencváros a bajnokságot, addig a hátsó régióval kapcsolatban egyre többen vannak, akik váltig állítják, hogy a Haladás már kiesett az élvonalból. Az a Haladás, mely idén ünnepli a 100. születésnapját.
 
„Sosem mondanám, hogy eldőlt. Nem adom fel az utolsó pillanatig, ameddig van matematikai lehetőség. Voltak már csodák. Láttuk már éjjeli őrt nappal meghalni, úgyhogy reménykedünk...” válaszolta Horváth Ferenc vezetőedző a mérkőzés után arra a kérdésre, hogy eldőlt-e már a Haladás sorsa.
 
Horváth arról is beszélt, hogy ebben a Haladásban most ennyi van, Priskin Tamás sérülését fontos pillanatnak nevezte, mert arra utalt, hogy a támadója jó formában volt, és ő az a játékosa, aki éles helyzetekben is tud gólt szerezni.
 
A meccs végén a Haladás elkeseredett drukkerei már nem bírták kordában tartani az érzelmeiket, válogatott szidalmakat zúdítottak a játékosok irányába. Többek között arra is felszólították őket, hogy vegyék le a mezt. Horváthnak erről is markáns véleménye van.
 
„Bulvárkérdés, de annál jobban egy játékost nem lehet megalázni, hogy egy mezt levetetnek róla. Arra megvannak a megfelelő emberek, akik ezt a mezt levetetik majd a kellő játékosokról, ha kell” - jelentette ki Horváth. 
 
A Haladás tehát többszörösen is bajban van. Már 10 pontra van a még NB I-et jelentő 10. helyezéstől, megsérült az egyik kulcsjátékosa, ráadásul a szurkolók bizalma is eléggé megingott a játékosok irányába és a bentmaradásba vetet hitet illetően.

Legfrissebb híreink