László Csaba elárulta, melyik csapat kereste meg

A Fradi egykori trénere azt is elmondta, hol vállalna munkát.

Forrás: dac1904.sk/hu

László Csabával a worldfootballindex.com készített egy hosszabb interjút. Az 57 éves tréner a beszélgetés során elmondta, hogy nemrég a belga másodosztályban érdekelt Waasland-Beveren kereste meg őt, de végül a megállapodás nem jött össze. László azt is elismerte, hogy másik belga klub is puhatolózott már nála.

Lászlónak jelenleg nincs csapata, de ez nem azt jelenti, hogy nem akarna edzősködni:

"Négy nyelven beszélek (románul, angolul, németül és magyarul), ezért a világ bármely pontján dolgoznék. Emberileg és szakmailag is nyitott vagyok az új kihívásra. Természetesen örülnék, ha ismét Skóciában dolgozhatnék, hiszen erre az országra az otthonomként tekintek. Sok barátom van Skóciában, sőt, van egy házunk Edinburgh-ban" - nyilatkozta László Csaba, aki Skóciában a Hearts és a Dundee United csapatánál tehette le a névjegyét.

Csaba Laszlo On Managing Uganda, Hearts, Dundee United & The Future

 

László Csabának viszonylag fiatalon kellett befejeznie a pályafutását sérülése miatt. Ezt követően edzőnek állt, és a karrierje során sok helyen bizonyíthatott. Hazánkban dolgozott a Fradinál és az MTK-nál, valamint a magyar válogatottnál Lothar Matthäus munkáját segítette.

László Csaba legutóbb az indiai Chennaiyin FC-t trenírozta.

Legfrissebb híreink