Lanzafame visszatér – újabb részletek

Egyeztetés az ultrákkal, új csatár is „közbeszólt”.

Forrás:

Azt, hogy Davide Lanzafame visszatérhet Kispestre, az nb1.hu írta meg elsőként a magyar sajtóból, igaz, nem ma, amikor újra sláger lett a téma, hanem már június 14-én. A visszatérésével kapcsolatban további információk jutottak honlapunk birtokába.

Az nb1.hu úgy tudja, Lanzafame (nem ma és tegnap, hanem korábban), informális egyeztetéseket folytatott a lehetőségről a Kispest vezérdrukkereivel is, akik, amikor a Honvédban játszott, istenítették, az FTC-be történt távozása miatt viszont megharagudtak rá. Híreink szerint viszont a felek rendezték a nézeteltéréseket.

 

 

 

Sokakat meglep, hogy Lanzafame, miután játszott a Fradi BL-meccsein, a remélt csoportkör előtt nemsokkal távozna. Erre azért kellett eddig várni, mert az FTC-nél gondoskodni kellett a talján helyetteséről is (létszámilag és szakmailag is), aki a nemrég igazolt Franck Boli személyében megérkezett a zöld-fehérekhez.

Mint írtuk: Lanzafame nagyjából 700 ezer euróért került a Fradihoz, jelenlegi hírek szerint most 1 millió az ára, azaz, a Honvéd tulajdonosainak alaposan a zsebükbe kell nyúlniuk.

Viszont, amikor megvették a Honvédot kijelentették, mindent megtesznek azért, hogy a Fradival és a Vidivel minél rövidebb idő alatt felvegyék a versenyt. Elsőként Ikenne-King tért vissza a legutóbbi bajnokcsapatból, most Lanzafame lett a soros a jelek szerint...

Legfrissebb híreink