Lanzafame Videoton? Fehérvári reakció

Székesfehérvár - Lazovicsék sorsa is befolyásoló tényező, Eppelt is el kell adni!

Forrás:

Mint az nb1.hu elsőként megírta, menedzserektől és kispesti informátoroktól kapott tájékoztatások szerint (a felek egymástól függetlenül állították azokat, amiket) George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa 2 millió euróban határozta meg elsőre Davide Lanzafame kivásárlási árát. 
 
Az olasz sorsáról a Ferencvárossal és a Videotonnal is történtek háttéregyeztetések. A Honvéd közleményeinek állandó szerzője azt írta az esettel kapcsolatban, tárgyalás nem volt a Ferencvárossal. De ez csak játék a szavakkal, mert a magyar labdarúgás velejárója, hogy amint kiderül valami, az érdekeltek rokon értelmű szavak mögé bújva próbálják elmagyarázni, hogy az nem úgy van. És cserébe el is hiszik, hogy az úgy van és mindenki elhiszi, amit állítanak. Ezzel a folyamattal meg 1999 óta pontosan tisztában vagyunk, mert mindig, minden átmeneti szereplője a magyar labdarúgásnak ezzel próbálkozik. 
 

Az nb1.hu több forrásból úgy értesült: a felek soknak tartották a kivásárlási árat.
 
Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója a következőket mondta (kicsit áthallásosan) az olaszról az M4 Sportnak: „Jó csatáraink vannak, Davide Lanzafame is egy nagyon jó játékos. Minden tiszteletünk az övé”.
 
Ez lefordítva azt jelenti, a Vidi nem kívánja értékesíteni a legjobbjait, addig semmiképpen, ameddig nem ér véget az európai kupakalandja. Ha pedig ez a széria tovább tart, mint a nyári átigazolási időszak, akkor a Vidi szerbjei maradnak még Fehérváron.
 
Visszatérve a Honvéd múltkori közleményére: a mindenkori szerző azt állítja, a hamis az az állítás, hogy a Fradi megkereste a Honvédot Lanzafame miatt. Az nb1.hu úgy tudja, ez igaz, mert a kispesti illetékeseknek van feladatul kiadva, hogy próbálják értékesíteni az olaszt, akárcsak Eppel Mártont, Gróf Dávidot és Baráth Botondot, akikért gyakorlatilag utoljára kaphatna pénzt a tulajdonos. 
 
Azt is cáfolták, hogy Lanzafame azt közölte a Honvéddal, a Fradiba igazolna. Úgy tudjuk, ez a kispesti állítás is igaz, de csak félig, mert az olasz azt jelezte, olyan csapatba szeretne igazolni, ahol jobbak a körülmények, vannak célok és tervek és ezt az olasz le is nyilatkozta. A Honvéd közleménye tehát ismét csak játék a szavakkal, mint szinte mindig! Az nb1.hu Lanzafame nyilatkozatainak és az informátorainak hisz!
 
A Videotonnal kapcsolatos híreinket viszont senki nem cáfolta meg (a Fradival kapcsolatos értesüléseket csak próbálták megcáfolni), és mostantól már bőven késő lenne még csak megpróbálni is!
 
 

Legfrissebb híreink