Lanzafame segítsége: megszólalt a Honvéd új igazolása

Fontos dolgot ismert el a középpályás.

Forrás:

Federico Moretti, a 30 esztendős középső középpályás Giuseppe Sannino mester kérésére került a Honvédhoz, a szakvezető korábban már dolgozott együtt a játékossal. Moretti a Sampdoriában és a Parmában nevelkedett, összesen 217 Serie B-s mérkőzésen lépett pályára, ezeken 14 gólt szerzett és 9 gólpasszt adott.

A talján játékos először szólalt meg Magyarországra érkezése óta, méghozzá a kispestiek honlapjának.

 

 

LANZAFAME SZAVAI
"Nagyon izgatott vagyok, hiszen először szerepelek majd légiósként, és boldog vagyok, mert remek lehetőség számomra, hogy a Honvéd játékosa lehetek, megtiszteltetés, hogy egy ilyen jelentős klubban futballozhatok. Körbejártam az akadémiát, még Olaszországban se nagyon látni központokat, Budapest pedig egy fantasztikus város, még annál is szebb, mint ahogy leírták, szóval boldog vagyok, hogy itt lehetek. Természetes, hogy a Honvéd múltjáról mindenki tud valamennyit, akkor is, ha nem olasz klubról van szó. Ráadásul korábban és most is beszéltem Davide Lanzafaméval, aki szuperlatívuszokban beszélt a klubról, a csapatról, és a városról, ezek pedig fontos összetevők egy labdarúgó számára, amikor új együttest választ magának."

 

CÉLKITÚZÉS(EK)
"A lehető legjobb eredményt szeretném elérni a csapattal. Egyéni célokat nem szeretnék megfogalmazni, nekem ugyanis a csapat számít csak. Jól ismerem azt a játékot, amit a vezetőedző szeretne viszontlátni az együttestől, bízom benne, hogy a tudásommal hasznára lehetek a csapatnak. Van még némi lemaradásom, a célom azonban, hogy gyorsan utolérjem magam és segítsem a Honvédot!"

Legfrissebb híreink