Lanzafame megdicsérte Rebrovot

Súlypontemelkedése is teljesen rendben van a kispestinek.

Forrás: Budapest Honvéd/Facebook

Nem kezdte jól a bajnokságot az a Honvéd, melynek vezetősége a nemzetközi kupaszereplés kiharcolását fogalmazta meg célkitűzésnek. A tavaszi tulajdonosváltás után nyáron a szakmai stáb is kicserélődött, és ahogy az általában ilyen esetekben lenni szokott, kellett egy kis idő ahhoz, hogy a játékosok és az új edzők összehangolódjanak.

Giuseppe Sannino 4 vereséggel mutatkozott be a kispadon, ami miatt sokan megkongatták a kispesti vészharangokat, de a legutóbbi három meccsen speciel ki sem kaptak a kispestiek. Nyertek a bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését okozó Mezőkövesd otthonában, majd ikszeltek a bajnoki címvédő Ferencváros ellen, legutóbbi meccsükön meg nyertek Zalaegerszegen. Méghozzá úgy, hogy az élvonal legjobb képességű játékosa, Davide Lanzafame volt a találkozó főszereplője.

Előbb kihagyott egy saját maga által kiharcolt 11-est, majd nagyjából 10 perccel később megszerezte a győztes gólt, nagyon szép fejes után.

Majd megmutatta ismét, hogy teljesen rendben van a súlypontemelkedése, mert nem csak a gólja előtt emelkedett a levegőbe, hanem gólöröme közben is, mert annak egyik fontos momentuma volt, hogy lazán átugrotta a reklámtáblát.

De ez még nem volt minden, mert annyira boldog volt, hogy még a kerítésre is felmászott, hogy minél jobban együtt tudjon ünnepelni a szurkolókkal.

„Hát, igen... Mindenki tudja, hogy van egy különleges kapcsolatom a szurkolóinkkal. Mindig nagyon sokat jelent a csapatnak, amikor ennyien eljönnek minket biztatni, én pedig mindig igyekszem megköszönni nekik a támogatásukat. Ezt láthattátok a gólom után is” - mondta Lanzafame a Honvéd honlapjának.

A kispestiek a következő körben az utolsó Kaposvárt fogadják, azzal a meccsel és a következő fellépésekkel kapcsolatban azt mondta az olasz, hogy muszáj nyerniük, mert folytatniuk kell a sorozatukat, hogy feljebb kerülhessenek a tabellán.

A talján játékos egyébként Szerhij Rebrovról is nyilatkozott, ami nem meglepő, hiszen az FTC-től került vissza Kispestre.

Legfrissebb híreink