Lanzafame Kispesten: 110 éves születésnap – képek

Gőzerővel készül a különleges mérkőzésre.

Forrás:

Davide Lanzafame hétfőn visszatért Kispestre, a klub sajtótájékoztatón mutatta be kedden az NB I egyik legjobb képességű játékosának tartott olasz légióst. Lanzafame már gőzerővel együtt készül a csapattal a Kisvárda elleni, szombati mérkőzésre.

Ami, nem is akármilyen mérkőzés lesz, hiszen a Honvéd jelenleg utolsó 2 zakóval, míg a várdaiak 1 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkeznek.

De nemcsak emiatt lesz érdemes kilátogatni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba és ezt a Honvéd közleménye bizonyítja:

 

„Augusztus 3-án ünnepelte a 110. születésnapját a Honvéd, akkor és a következő hétvégén azonban idegenben játszott a csapatunk, így augusztus 17-én, a bajnoki szezon első hazai találkozóján tartjuk meg klubunk születésnapi ünnepségét, amelyre különböző programokkal készülünk, hogy ezekkel is emlékezetessé tegyük a szombat estét.

 

A találkozó előtt, illetve a szünetben is lesz látnivaló, fellép Varga Miklós, életre kel a kispesti címertörténelem, továbbá cheerdance bemutató, tűzzsonglőrök, katonazenekar, dobosok, és sok más érdekes program színesíti az estét! Emellett a kivetítőn bemutatjuk majd a bérletes nyereményjátékunkra beküldött fotókat, szóval mindenképpen érdemes lesz kilátogatni a mérkőzésre.

A találkozó 19:30 órától kezdődik, de legyünk minél többen már fél órával a kezdés előtt, az ünnepség 19:10 órakor rajtol, s a meccsel együtt nagyjából fél 10 tájban ér véget – remélhetőleg Honvéd-győzelemmel megspékelve.”

És akkor következzenek a címben megígért képek a Honvéd Facebook-oldaláról szemezgettük őket:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb híreink