Lanzafame búcsúja: Bödére is kitért az olasz játékos

A Fradi-szurkolóknak hálálkodott Lanzafame.

Forrás:

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy lezárult Davide Lanzafame átigazolási ügye. Az olasz légiós elköszönt a Fraditól, és visszatért a Honvédhoz. Egyébként az nb1.hu már hetekkel ezelőtt megszellőztette Lanzafame klubváltását, a részleteket itt olvashatják.

Érdekesség, hogy a gólerős légiós már harmadszor bólintott rá a kispestiek ajánlatára. Lanzafame az átigazolása után nyilatkozott, a beszélgetés során kijelentette, a klub számára olyan, mintha a második otthona lenne.

Lanzafame a közösségi oldalán elbúcsúzott a Ferencvárostól. A posztjában elbúcsúzott csapattársaitól, azt is írta, hogy Bödével kölcsönösen tisztelték egymást. A Fradi-drukkerekre is kitért, Lanzafame szerint a szimpatizánsok mindig kedvesek voltak hozzá, és ezt sem ő, sem pedig a családja nem fogja soha elfelejteni. 

Íme Lanzafame búcsúja, amit az ulloi129.hu fordított le:

"Sűrű év volt. Öröm, aggodalmak, oly sok győzelem és mindenek felett nagyon sok szeretet. Ezért szerettem volna megköszönni mindenkinek a Ferencvárosnál ezt a lehetőséget. Mindig a legjobbamat adtam ezért a nagy presztízsű mezért és remélem értékeltetek olyan emberként és játékosként, amilyen vagyok. Mindig őszinte, egyedi karakter, de értékekkel.

Köszönet a csapattársaknak. Leo irányt mutatott és hűséges barát. Dani, akivel megosztoztunk a pályán a munkán, de mindig nagy tisztelettel voltunk egymás iránt. Miha, Spiro, Isa, Lasha, Marci, Frim, Dénes, Marten, Roli, Sigi… különleges srácok.

 

Köszönet Kubatov elnöknek és Nyíri Zoltánnak, mert megbíztak bennem egy éve. Köszönet a technikai személyzetnek, akik valódi profik és az orvosi stábnak, akik mindig támogattak az év során. Czakó, Antal, Jeffy és mindannyian, akik ennek a fontos társaságnak tagjai.

Utoljára, de nem utolsósorban, a szurkolóknak is köszönet a támogatásukért, akik mindig hozzátettek ahhoz, hogy elérhessük a harmincadik bajnoki címet. Mindig kedvesek voltatok hozzám, és magatok közé valóként kezeltetek. Én és a családom nem felejti ezt el. Mindig a legnagyobb tisztelettel leszek felétek, ellenfélként is, emlékezve arra hogy mindent megtettem ezekért a színekért.

 

Őszinte üdvözlettel,
Lanza"

A Lanzafame-ügy minden cikke erre a linkre kattintva érhető el.

 

Legfrissebb híreink