Lang: Senki sem ígérte, hogy állandó kezdő leszek a Dijonnál

Dijon – „Ha megkapom a lehetőséget, élek az eséllyel.”

Forrás: Dijon/Facebook

A Videotontól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Dijonhoz szerződő Lang Ádám elmondása szerint családias klubba került, várja a lehetőséget, és biztos benne, hogy élni fog vele.

 

„Szeptember ötödikén, a Feröer elleni világbajnoki selejtezőt megelőző este szóltak, hogy a FIFA rábólintott az üzletre, így a francia élvonal újoncánál folytathatom. Az átigazolási időszak utolsó napján felgyorsultak az események, augusztus harmincegyedikén egész nap csörgött a telefonom, a francia klubtól ugyanis egy nappal korábban futott be az írásos ajánlat. A szerződés nekem és a Videotonnak is megfelelt, nyélbe is ütöttük az üzletet, ám kiderült, hogy az egyik dokumentumot nem sikerült időben feltölteni a rendszerbe, így a FIFA jóváhagyása kellett. Azokat a napokat senkinek sem kívánom, a bizonytalanságnál nincs rosszabb. A kezemben fogtam a szerződést, a felek aláírása is rajta volt, mégsem lehetett biztosra venni, hogy jóváhagyják a klubváltást”– mondta az átigazolás előzményeiről az nso.hu-nak a válogatott védő.

 

„Családias klubhoz kerültem, ha beszélnék franciául, semmi gondom sem lenne a beilleszkedéssel. Tíz napja vagyok a csapatnál, én vagyok az új fiú, és bár nehézséget jelent, hogy nem értem, miről beszélnek körülöttem, a közösséggel nincs gond. A klub a bennmaradást tűzte ki célként, ha ez sikerül, a következő idényben lehetnek merészebb álmaink is. Senki sem ígérte, hogy állandó kezdő leszek, meg kell küzdenem a helyemért. A védelem közepén ritkán változtat a vezetőedző, ráadásul csak a közelmúltban csatlakoztam a kerethez. Nincs bennem félsz, tisztában vagyok a képességeimmel, mindent megteszek azért, hogy tovább fejlődjek, és biztos vagyok benne, ha megkapom a lehetőséget, élek az eséllyel”– tette hozzá Lang Ádám. 

Legfrissebb híreink