Lang botránya: visszaszólt a román edző, megvan a valódi ok?

Újabb részletek derültek ki - egyre érdekesebb az ügy.

Forrás: MTI

 

Többször beszámoltunk arról, hogy Lang Ádám viharos hónapokat töltött a román bajnoki címet szerző Kolozsvári CFR-nél, aminek a vége a klubtól való távozás lett.

 

Pontosabban korántsem ez az ügy befejezése - az nb1.hu megtudta, hogy a válogatott védőnek több komoly gondja is akadt, többek között amellett, hogy Dan Petrescu érkezésekor kijelentette, gyakorlatilag nem ismeri őt és ezért nem fog játszani, mindössze kétszer kapott fizetést.

 

Románia: távozott a magyar válogatott - megdöbbentő részletek - NB1.hu

 

Most a korábbi kiváló játékos Petrescu elmondta a saját verzióját a legnevesebb román lapnak, a Gazeta Sporturilornak. "Felháborított az, amit nyilatkoznak az ügyről, és szeretném leszögezni, hogy nagyon nem úgy történt, ahogy az általuk közölve lett. Amikor Kolozsvárra érkeztem, megnéztem a csapat összes szezonbeli mérkőzését videón, és azt láttam, Ádám túl sokat hibázik, ráadásul fontos pillanatokban is. Egyrészt ezért nem játszott - nem mellesleg a posztján volt a keretben nála jobb játékos -, másrészt azért, mert közölte, a meccsek előtt nem vesz részt a csapattársakkal együtt az összetartásokon, ráadásul az edzőtáborban sem volt hajlandó maradni. Mindezt nem szerettem volna elmondani, de amit az ügynöke nyilatkozott, az nagyon dühítő számomra" - fogalmazott a tréner.

 

Úgy érezzük, folytatása következik...

Legfrissebb híreink