Lang Ádám jóslata és a pozitív tapasztalatok

Elmondta, mi Izland erőssége.

Forrás: mlsz.hu

A Digi Sport nb1.hu-nak küldött közleménye:

„Ki-ki meccs lesz az izlandiak ellen, bármelyikünk kijuthat az Európa-bajnokságra” - nyilatkozta Lang Ádám válogatott labdarúgó a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A Cipruson légióskodó focista a válogatott szereplése mellett, csapata, az Omonia Nicosia Európa-ligában és bajnokságban nyújtott teljesítményéről is szót ejtett.

„Csapatszinten jól védekeztünk, támadásban akadtak hiányosságok” - így vélekedett Lang Ádám, a múlt heti első Európa-liga-csoportmeccsről, amelyen az Omonia Nicosia 1-1-es döntetlent játszott a PAOK csapatával. A válogatott hátvéd szerint csapatának a támadásban, még fejlődnie kell, ha pontokat szeretne gyűjteni a következő PSV Eindhoven és Granada elleni mérkőzéseken. „Ha vért izzadunk, meg lehet a továbbjutás a csoportból”- válaszolta Lang Ádám arra a kérdésre, hogy milyenek az erőviszonyok a csoportban.
 
„Természtesen a válogatott és a nemzetközi kupaszereplés mellett a bajnokságra is figyelnünk kell, hiszen jövőre is szeretnénk a Bajnokok Ligájában vagy az Európa-ligában szerepelni” - mondta el Lang Ádám, akinek klubja veretlenül áll a ciprusi bajnokság 4. helyén. A védő az eddigi ciprusi tapasztalatok alapján pozitívan nyilatkozott tavalyi klubváltásáról: „megérte a Nicosiába igazolni, szeretek itt játszani.”
 

A november 12-ei, budapesti Izland elleni Eb-selejtezőről azt mondta, igazi ki-ki mérkőzés lesz, amelyen a pillanatnyi forma dönt majd. A magyar válogatott védő a 4-4-2-es felállásban játszó izlandiak fejjátékát tartja veszélyesnek.

Legfrissebb híreink