Kutyás rendőrök védték a Loki játékosait a dühös szurkolóktól - videó

Komoly következményei voltak a péntek esti eredménynek.

Forrás: dvsc.hu/képünk illusztráció

Mint ismeretes, az NB I 27. fordulójának péntek esti nyitómeccsén a DVSC nagy meglepetésre nem tudta legyőzni odahaza a sereghajtó, a kiesés elleni harc utolsó reménysugarát megragadó Kaposvárt. Az 1-1-es döntetlennek köszönhetően egyrészt ezen az összecsapáson még nem vált biztossá a kaposváriak kiesése, másrészt a debreceni együttes nagyon nehéz helyzetben van, a forduló végén a kiesőzónában találhatják magukat.

A Kaposvár megint kibabrált a Lokival - a gólok története - NB1.hu

 

Jeleztük, hogy a piros-fehér klub drukkerei az újabb csalódást keltő eredményt nem viselték könnyen. A lefújás után a játékoskijáróban mintegy 250 szurkoló várta a Loki focistáit, jelzőkkel illették a teljesítményüket, azt kérdezték tőlük, mégis mi van velük, ráadásul az öltözőbe is be akartak menni. Ekkor kutyás rendőrök szorították őket egy másik kijárat felé, végül egy fémkerítésig jutottak, ahol rendőrök és biztonsági emberek sora fogadta a tüntetőket - akik eközben épp a játékosokra vártak.

DVSC-Kaposvár: Vitelki megérti a szurkolókat - reakciók - NB1.hu

 

Mint arról a haon.hu beszámolt, kiabálás, káromkodás és sok-sok kérdés záporozott a kordonon belülre, ahová kisvártatva megérkezett Varga Kevin, majd Vitelki Zoltán. A vezetőedzőre azonban nem nagyon voltak kíváncsiak a drukkerek, hangoskodással fojtották bele a szót. Vitelki annyit el tudott mondani, hogy a péntek esti eredmény borzasztó csalódás mindenkinek, a csapat gyenge teljesítményéért, mindenért ő a felelős, illetve ez a nap már elment, ezen nem tudnak változtatni.

A haon.hu felvétele:

A sorra érkező Loki-játékosok nem szóltak, csak álltak hátratett kézzel - közülük egyedül a kapus, Nagy Sándor kapott hangos elismerést, no meg a Kaposvár labdarúgói. Az nso.hu jelzése alapján a biztonságiak egy vezérszurkolót beengedtek a kordon mögé, ő beszélhetett a játékosokkal - Nagy Sándorral, Tőzsér Dániellel és Bódi Ádámmal is -, így mintegy húsz perc alatt lecsillapodtak a kedélyek, kis csoportokban távoztak a drukkerek, akik Szima Gábor elnök távozását is követelték.

Cserébe ígérniük is kellett a debrecenieknek: kedden győznek az Újpest otthonában.

FRISSÍTVE: 17.38

DVSC: ultimátum után - Kondás visszatérhet - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink