Kupadöntő: hatalmas a szurkolói érdeklődés

Budapest - Az Újpestnek köleményt kellett megjelentetnie a roham miatt.

Forrás:

Íme, a lilák közleménye:
 
 
A Magyar Labdarúgó Szövetség május 12-én, szombaton délelőtt kezdte az online jegyértékesítést a kupafináléra. Klubunk még aznap, a hazai bajnokinkat követően kinyitotta a pénztárait a személyes, elővételi jegyvásárlás végett. Ezt követően pedig keddtől egészen a döntő napján délutánig (kivéve szombaton és vasárnap) nyitva lesznek Szusza Ferenc Stadionunk Mildenberger utcai pénztárai, hogy minél több lila-fehér szurkoló lehessen ott a Groupama Arénában május 23-án.
 
Az első, elővételi jegyvásárlási napon rengeteg fanatikusunk rohamozta meg a Mildenberger utcai pénztárainkat, ami sajnos hosszas sorokat eredményezett. Klubvezetésünk szerda délutáni döntésének értelmében jóval több pénztárral várjuk szurkolóinkat a Mildenberger utcai pénztárainknál! Így reméljük, minden szurkolónk sokkal gyorsabban, kevesebb időtöltés árán jut jegyhez a végső összecsapásra.
 
 
 

null

null

 
 
Jegyelővétel a Mildenberger utcai jegypénztáraiban:
 
május 16. szerda: 17.00 - 20.00
 
május 17. csütörtök: 17.00 - 20.00
 
május 18. péntek: 17.00 - 20.00
 
május 21. hétfő: 10.00 - 14.00
 
május 22. kedd: 17.00 - 20.00
 
május 23. szerda: 10.00 - 17.00
 
 
 

 
 
Fontos információk a jegyvásárláshoz:
 
A személyes jegyvásárláshoz szurkolói kártya NEM szükséges! Ugyanakkor a jegyvásárláshoz és a belépéshez is személyazonosságot igazoló okmány szükséges!
 
Ha egy szurkolónk egy másik szurkoló társának szeretne jegyet vásárolni, megteheti, amennyiben bemutatja az adott illető fényképes igazolványáról készített fénymásolatot vagy fényképet (javasoljuk a telefonnal történő fotó készítését). Fontos, hogy az igazolvány mindkét oldaláról készüljön másolat!
 
Online jegyértékesítés: meccsjegy.mlsz.hu (csak klubkártyával)
 
A belépők ára az E szektortól a D1 szektorig: 2.000 forint, a C6-os szektorba 3.000 forint.
 
Fontos, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és az Újpest FC is arra kér minden lila-fehér szurkolót, hogy fanatikusaink a jegyüket elővételben vásárolják meg, hiszen előfordulhat, hogy a mérkőzés előtt már nem jutnak belépőhöz."

Legfrissebb híreink