Különleges mérkőzésre készül a DVSC támadója

Debrecen – „A Paks egy jól védekező csapat, amely kontrákra játszik.”

Forrás: dvsc.hu

Háromhetes bajnoki szünet után rendeznek ismét fordulót hétvégén az NB I-ben. A DVSC a tabella 10. helyén álló Paks otthonába látogat szombaton 18 órakor. A mérkőzésről, és a mögöttünk álló felkészülésről együttesünk támadója, Könyves Norbert nyilatkozott.

 

- Úgy gondolom, egyre jobban kezd összeszokni a csapat, remélhetőleg ez jó eredménnyel is párosul, és azt az oldalunkat mutatjuk majd, amely elvárható – kezdte Könyves Norbert a klub honlapjának. – Az elmúlt két hétben kemény edzéseket vezényelt nekünk a szakmai stáb, próbáltunk minél jobban felkészülni az előttünk álló megmérettetésekre. Sajnos a tegnapi tréningen szenvedtem egy kisebb sérülést, Balogh Janival ütköztem össze, de szerencsére nem súlyos, így tovább folytathatom a munkát.

 

Könyves Norbert Pakson játszott, mielőtt a Vasashoz igazolt volna. Mint elmondta, különleges érzés lesz ismét pályára lépni a zöld-fehéreknél.

 

- Két és fél évet töltöttem el Pakson. Jól éreztem magam, kellemes emlékeim vannak arról az időszakról, hiszen az eddigi leggólerősebb szezonomat játszottam ott, tíz gólt szereztem. Másfél év telt el, mióta eligazoltam, különleges érzés lesz ismét ott játszani. Egyértelmű, hogy csakis a győzelem az elfogadható a számunkra, de nem szabad a tabellán elfoglalt helyükből kiindulni. A Paks egy jól védekező csapat, amely kontrákra játszik. Erre mindenképp figyelnünk kell, de ha fegyelmezetten futballozunk, és mi szerezzük meg a vezetést, megnyerhetjük a meccset.

 

Legfrissebb híreink