Különleges, egyedi meze és pólója lesz a Honvédnak – kép

Hivatalos bejelentés.

Forrás: Honvéd/Facebook

Íme, a Honvéd közleménye:
 
„Korábban bemutattuk már a Budapest Honvéd FC születésnapi címerét, most pedig örömmel mutatjuk meg a következő szezonban használt, különlegesen mezünket! A Honvéd sportszergyártójával, a Macronnal történt egyeztetések után ugyanis elmondhatjuk, az olasz cég egyedi felszerelést biztosít a csapatnak a 2019–2020-as szezonra.
 

null

null

A jubileumi hazai mez ismét piros-fekete lesz, hosszanti csíkozással, fehér gallérral, fekete nadrággal és piros-fehér sportszárral. A meznek egyedi címkéje lesz, amely szintén a születésnapra utal, a mez hátán, a nyaki részénél, a játékosok neve felett pedig arany betűkkel szerepel majd a „Csak a Kispest 1909” felirat, sőt, a mez hátsó részén az oroszlán is látható lesz. A mez magas minőségű anyagokból, egyedi technológiával készül.
 
A különleges mez mellet klubunk jubileumi pólóval is készül, amelyet már meg is lehet vásárolni a Honvéd ajándékboltjában. A egyedi mez és a jubileumi címer mellett az augusztus 3-i évfordulóhoz legközelebbi hazai mérkőzés alkalmával családi napot tartunk, továbbá egyeztetünk a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesülettel egy közös ünnepségsorozattól.”

Legfrissebb híreink