Külföldre igazolt a debreceniek fiatal tehetsége

Nagy múltú klubban bizonyíthat.

Forrás:

Csordás Dávidot leigazolta az FC Zürich. A Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedett kapus korábban már járt a svájciaknál próbajátékon, és a teljesítményével meggyőzte a vezetőséget. Íme a Loki közleménye az átigazolásról:

"A Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedett kapust, Csordás Dávidot leigazolta az FC Zürich! A 17 éves játékos az előző szezonban az U17-es csapatunkat erősítette. Télen már járt próbajátékon a svájci együttesnél, akkor meggyőzte a szakembereket, és a klub szerződést ajánlott a tehetséges hálóőrnek. 

A fiatal kapus édesapja a debsport.com-nak elmondta: Dávidnak nagy álma vált valóra azzal, hogy egy nagy múltú klubban folytathatja a labdarúgást. 

A DLA-nál folyó szakmai munkát dicséri, hogy már nem az első utánpótlás-játékos igazol külföldre. 2016-ban Deczki Máté szerződött az angol Stoke City-hez, majd 2018-ban a szintén kapus Acsádi Bencére az osztrák St. Pölten figyelt fel. Major Sámuelt és Bukta Csabát pedig a Red Bull Salzburg igazolta le a Debreceni Labdarúgó Akadémiától."

Legfrissebb híreink