Külföldre igazol az NB I gólkirálya?

Három országból is figyelik Hahn Jánost.

Forrás: paksifc.hu

Egészen parádés szezont fut Hahn János. A Paks futballistája az NB I mostani kiírásában 22 alkalommal köszönt be, ennek fényében nem meglepő, hogy utcahosszal vezeti a góllövő listát. A második helyen álló Gazdagnak és Nikolicsnak 13-13 találata van, így Hahn gyakorlatilag gólkirálynak tekinthető. 

Az nb1.hu elsőként már április 28-án jelezte, hogy Hahn külföldi együttesek középpontjába kerülhetett. Akkor megírtuk, hogy az egyik kérője a lengyel Piast Gliwice lehet. 

Lengyel csapat fizetné ki az NB I gólkirályának a vételárát - NB1.hu

 

Az nso.hu arról számol be lengyel forrásra hivatkozva, hogy a paksi játékost a Piast Gliwice mellett a Slask Wroclaw és a Wisla Kraków is megkörnyékezheti az átigazolási időszak során. 

A cikkből az is kiderül, hogy Törökországban élvonalbeli, Németországban pedig a másodosztályban érdekelt alakulatok tehetnek ajánlatot Hahn Jánosért. Ezt az információt portálunk már az április 28-án publikált cikkben megosztotta az olvasókkal.  

Hahn szerződése 2024-ben jár le a Paksnál. A Transfermarkt 400 ezer euróra becsüli a futballista értékét, aki május 15-én 26 éves lesz. Korábban Hahn elárulta, Magyarországon belül nem váltana csapatot, de külföldön szívesen kipróbálná magát. A jelek szerint erre lesz lehetősége...

Mennyi esélyt lát a válogatottságra az NB I gólkirályjelöltje? - NB1.hu

FRISSÍTÉS:

14.57:

Rossi elárulta, bekerül-e a bő Eb-keretbe az NB I gólkirálya - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink