Külföldön is közvetítik az NB I-et és a Magyar Kupát!

Összejött a megállapodás.

Forrás: FTC/Facebook

Az nb1.hu hétfőn készített exkluzív interjút Székely Dáviddal, az M4 Sport csatornaigazgatójával. Székely Dávidtól azt is megkérdeztük, hogy van-e érdeklődés külföldi televíziós társaságtól vagy társaságoktól a magyar mérkőzések közvetítései jogainak a megvételére.

"Van, de többet egyelőre nem szeretnék erről elárulni" - válaszolt diplomatikusan Székely Dávid.

EXKLUZÍV INTERJÚK: Az NB I visszatér - kulisszatitkok az M4 Sport közvetítéseiről - NB1.hu

 

Az nso.hu arról számol be, hogy Ukrajnában a Sport 2 csatorna fogja közvetíteni a szombati Ferencváros-DVSC bajnokit, emellett a csatorna a műsorára tűzi a Mezőkövesd–MOL Fehérvár és az MTK–Bp. Honvéd kupameccset is. 

Az ukránok egyébként arra is rávilágítanak, hogy sok ukrán futballista játszik hazánkban jelenleg. A Ferencvárost irányító Szerhij Rebrovot az ukrán futball egyik legendájának tartják. Ihor Haratin és Olekszandr Zubkov a Fradit erősíti, a MOL Fehérvárban keresi a kenyerét az ötszörös válogatott Ivan Petrjak. A Mezőkövesdben Danilo Riabenko, Andrij Nesztorov és Mihajlo Meszhi alkotja az ukrán kontingenst. Arról sem felejtkeznek el, hogy Nagy Sándor és Kusnyír Erik (mindketten a DVSC játékosai) és a mezőkövesdi Vajda Sándor is Ukrajnában született.

Legfrissebb híreink