Kudarcról és nehéz útról beszélt a Vidi egyik legjobbja

Nincsenek illúziói a Fehérvárnak, de bízik a szélső.

Forrás: molfehervar.hu

A fehérváriak egyik legjobbja, Nego Loic értékelte a klubhonlapnak a Vidi őszi teljesítményét és azt is elárulta, milyen tavaszi szezonra számít 2020-ban. Ezt idézzük.

"Nem szépítem a dolgot, összességében az őszi szezont inkább csalódásként, semmint sikerként éltem meg.

 

Rosszul kezdtük az idényt, már ami a nemzetközi szereplésünket illeti, hiszen a tavalyi EL-csoportkör után nemcsak a szurkolók, hanem mi is joggal vártuk el magunktól, hogy hasonló sikereket érünk el idén is Európában. Persze voltak pozitív történések is, hiszen a korai EL-búcsút követően sikerült összekapnunk magunkat, és hat győzelemmel kezdtük a bajnokságot, ezt azért mindképp nevezhetjük sikeres időszaknak. Sajnos azonban nem sikerült végig, kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtanunk a bajnokság őszi idényében, értékes pontokat hullajtottunk hazai pályán. Novemberben új vezetőedző érkezett, bízom benne, hogy a téli felkészülést követően egy roppant sikeres tavasz vár majd ránk. Személy szerint a saját teljesítményemmel egyáltalán nem vagyok megelégedve az elmúlt fél évet figyelembe véve, ennél sokkal többre vagyok képes, és mindent megteszek, hogy tavasszal jobb játékkal segítsem a csapatot. Nyilván az mindenképp önbizalommal töltött el bennünket, hogy idegenbeli győzelemmel fejeztük be a 2019-es esztendőt.

MOL Fehérvár: edzőváltás és kínos kiesés - ELEMZÉS - NB1.hu

 

A legfontosabb, hogy most mindenki kipihenje magát a rövid téli szünetben, mindenki kitisztítsa a fejét, és január elején felfrissülve kezdjük el a felkészülést. Nincs illúziónk, nagyon nehéz lesz a bajnokság második fele, és a Magyar Kupában is erős ellenfelet kaptunk, de bízom a csapatban, bízom abban, hogy feledtetni tudjuk az őszi szezon kudarcait, és azért fogunk harcolni, hogy májusban kétszer is ünnepelhessünk.

 

Addig azonban hosszú és nehéz út vár ránk. Végezetül minden Vidi-szurkolónak áldott, békés karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok!" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink