Kubatovról és Rebrovról is beszélt a Fradi vezérszurkolója

Szóba kerültek az Újpesttel szembeni obszcén rigmusok is.

Forrás: fradi.hu

Ezúttal Hamberger Ádám, az FTC szervezett szurkolói csoportjainak vezére nyilatkozott a 9.Tv Fradi-szív című műsorának. Az nb1.hu-nak eljuttatott interjú legérdekesebb részeiből idézünk.

"Jelenleg teljesen korrekt és jó a viszonyunk a klubvezetéssel. Hála Istennek, tudtunk húzni egy vonalat, és mindkét oldal félre tudta tenni a múltbéli vélt és valós sérelmeit. Rájöttünk arra, hogy egy hajóban evezünk, egy irányba kell menni. Úgy építhetünk ugyanis egy igazán erős Ferencvárost, hogyha nem egymással harcolunk, hanem együtt megyünk a cél irányába" - mondta Hamberger.

Interjú a Fradi Tábor vezetőjével - a legjobbak akarnak lenni! - NB1.hu

Forrás: A legtöbben örülnek a visszatérésüknek, de vannak, akik félnek tőlük. Nemcsak a riválisoknál, de a Ferencváros más szurkolói csoportjainál is. Éppen ezért kérdeztük meg a klub és a szurkolók mai sajtótájékoztatóján, hogyan viszonyul majd a Fradi Tábor a többi FTC-csoporthoz és oldalhoz, de Hamberger Ádám, az ultrák vezetője megnyugtatott mindenkit: a Ferencváros számít csak, ezért összefognak mindenkivel.

Kubatov Gáborról is szó esett, évértékelőjében az elnök ugyanis hangsúlyozta, szeretné száműzni az újpestiekkel kapcsolatos obszcén rigmust a stadionból.

"Vannak a futballnak olyan velejárói, melyek örök darabok. Lehet ezeket véleményezni mindenféle oldalról, beszélgetni róla, hogy belefér-e, vagy nem. A futball az futball..." - fogalmazott, majd műsorvezetői kérdésre hozzátette: úgy gondolja, belefér az ilyen.

 

"A bajnoki címhez vezető úton, és az ünneplés során teljesen egymásra találtunk a csapattal, ezt csak tetőzte az Európa-liga szereplés. Abszolút jó a viszony velük, úgy érzem, hogy ők is nagyra becsülik a tábort. Értékelik, hogy rengeteg ember jár ki miattuk is hétről hétre a mérkőzésre, és szurkol nekik. Mindezt úgy gondolom, hogy a játékukkal meg is hálálják."

Végül Szerhij Rebrovról is említést tett. "Azt gondolom, hogy összességében jó a megítélése. Volt időszak, amikor megosztó személyiség volt köztünk, de a többség akkor is inkább felé hajlott. A tavalyi év végére pedig már nem volt kérdés, hogy a munkája mennyire eredményes, vagy sem. Most, hogy mondod tényleg nem jött még ki hozzánk soha, viszont személyesen már találkoztunk vele többször és beszéltünk is. Említette, hogy elismeri a munkánkat, és megköszönte, hogy ilyen nagy mellszélességgel állunk a csapat mögött. Sokszor az eredmény ellenére is: például a Zágráb elleni vereség során is biztattuk őket.

"Jussunk be egy BL-csoportkörbe, és akkor zúgni fog majd a Rebrov!" - zárta szavait.

Legfrissebb híreink